Nykopoping

nu är jag hemma igen efter skön sportlovsvecka i sthlm och på väddö. Ett behagligt lov med inte alls för mycket fest. Imorgon får man träffa sina kära vänner igen och ska även ringa till personalchefen tror jag det är på donkovisch och höra om jobbtider. är super nervös faktiskt. Typan. Nyduschad är jag också. Sitter i min morgonrock som jag fick av mamma i födelsedagspresent :) En lila sådan. Jätte mysig! Här kommer två bilder iffrån veckan haha


Malin och Bella in action!

Nu ska jag göra fika tror jag sen sova! MMM!!!! :)

24/2

Det ingen vanlig dag idag för de är Malins födelsedag, Hurra hurra hurra! Fyller 17 år idag och jag tänker inte göra ngt speciellt. Bara mysa! Tack redan för alla grattis alla!! :) Puss

chaivacuumcleaner

Nu sitter jag och bella på väddö hemma hos mig. Skönt att vara hemma igen!! Bella hade köpt en helt ypperlig födelsedagspresent till mig haha

CHAI LATTE OCH DAMMSUGARE :D
Haha tack Bellan!!

Nu ska vi slappa, ha lov och bara vara allmänt slöa. Imorgon är de min födelsedag också :) Kulkul!

sthlmo

Det tog mig 6½ timme att komma till lidingö igår. ÄCKLIGA SNÖÖÖ!! Fan så kallt det är också. satan i gatan.. Sitter nu på Julias lektion men hon är borta. vet inte. Väldigt mycket tjejer i hennes klass.. en kille som är väldigt feminin av sig dock. Kul att veta? Igår sprang jag runt som en tok och leta ett sätt att ta mig till sthlm på. *SPLASH* det var jag som ramla på stjärten min om ni inte förstod de. Hemsk dag. satt och tröst åt 400gr choklad. Sur busschaufför. inga batterier på telen och var helt lost i soedertoelje. NAJS!!
Känner mig skabbig för jag och julia försov oss osv. Bra start på lovet. Fyller år om två dagar :) MUMMA!!
Hörs later babes. noshit

donkenbrud

Nu har jag fått jobb på McDonalds och det känns superskönt! Mindre skönt är att det tog 6 timmar till julia från mig. Imorgon kommer Bellan min hit också! :) mm..
Dags att sova

fel i restamentet

ska förståss inte resa i maj utan i juni. tackohej

19/2

De var länge sen jag bloggade av en heldel anledningar. Har sovit hemma inatt för första ggn på hela veckan för att det var lite trubbel men det är bättre nu! igår hade jag cup. Premier i den röda tröjan. Vi kom tvåa ialf i final mot ifk. Första matchen var jag som en bortsprungen fågelunge på plan. Men det gick bättre och sista två matcherna gick det faktiskt väldigt bra för mig! :) eller för oss! Ifk ska ju trots allt vinna mot oss eftersom att dom är div2 lag men ena deras lag slog vi ut faktiskt. Kom hem vid 2. sista metchen spelades 1 inatt och efter det var det mat på donken som gällde.

Idag ska jag tvätta sen ikväll är de Fest!! KUL! Imorgon klockan 11 ska jag på jobb interjuv på McDonalds. Håll alla tummar för mig. Sen efter den åker jag till Julia :)

Har även hunnit boka en resa till Spain den 9/5-17/5. FYSATAN SÅ KUL. Med julia, danni,martin m.m.

Nu ska jag börja äta och tvätta. hörs! :)



¨

firre

sitter hemma i köket, lyssnar på joakim hilsson och äter kokt torsk med potatis och en påtok för salt äggsås. Jag skulle ju ha ätit panerad torsk men vi hade ingen remouladsås hemma och pappa är så jävla seg så jag sket i han helt enkelt och ändrade miina planer och gjorde detta istället. Jag menar klockan är 8 och han gick typ nyss för att först uträtta massa grejer så ja hade förmodligen inte fått min remouladsås förän 9 tidigast och mitt blodsocker var otroligt lågt för jag var otroligt grinig så nu fick det bli såhär. Dock hade vi ingen fiskfond så fisken vart typ smaklös därför fick saltet lösa allt. Kul roligt intressant inlägg.Duschen nu.. 



Godnatt dessutom

alla <3-dag.

Tillbringades med min kära Bella.
Vi gjorde det vi var bäst på. D.v.s. Fikade! Chailatte och vacuum cleaner! Kan det bli bättre?


'
Under gårdagens melodifestival har jag kommit på¨att livet är orättvist.. titta på han här liksom

Antar att ni förstår poängen med denna bild? Typ att jag skulle vilja vara Molly Sandén!

Eller denhär videon är inte heller så pjåkig
http://www.youtube.com/watch?v=jVl5s1e0Oo4&feature=fvw

Jag strålar kärlek runt mig på alla hjärtansdag med andra ord.

Ska panera tork nu tror jag och skala lite potatis och äta lite kankse! puss alla på alla hjärtansdag!

<3

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG :D


one more time

Sitter hemma och lyssnar på Gamla skivor som Darin gjort. Toppen!
har typ lämnat ut 6 CV:n idag och kommer hoppas innerligt att ngn hör av sig.
Har även en fråga, Det står 100%fullkorn och 15% fibrer på knäckebrödet jag har hemma. Men hur kan det vara 115% när 100% är hela alltet?
Fyfan vad wierd! får ta och vidarebefodra den frågan på måndag i think. ska nog ta en liten powernap nu :) MMM..

kallabalik

Idag har jag haft träningsvärk och en finne rakt i pannan. JIPPIIIIIE!

Bah jag är ett skabbarn.. Skulle sy min tröja nyss men det vart jätte fult så den får dela plats med alla mina sopor. (även efter att jag sprättat två gånger)
Även lyckats komma på att jag i år inte heller får fira alla hjärtans dag. Det är konstigt.. Alla hjärtansdag existerar ju inte ens i min värld! Pappa sa ialf att man bara firar alla <3-dag om man är tillsammans med någon och jag har aldrig vart tillsammans med någon på alla <3-dag. Hoppas att jag får fira min första alla <3-dag nästa år ialf.

Tröstade mig med ett par skor idag ialf. Dom var på rea och mina gamla va paj så jag bytte in dom. Såhär såg dom ut.


Idag har jag även hunnit åstadkomma väldigt väldigt fina bilder på boysen i min klass! Titta bara


Zoom-bild på Eric för att han är så jääääävla söt!

Hahaha!!

Sedan har jag hunnit åstadkomma snygga bilder på oss girls i klassen!

Beeela

Vi är snygga..






Mina flickor är söta och vi har väldigt fina kläder på oss!

Rutiga bysser osv.

Jag känner att ni  fått ett allt för långt inlägg för era allt för några kommentarer. Bättring på den fronten!
Ciao!


fight for this love

Har inte hunnit skriva så mycket här på sista tiden! så här får bli ett inlägg. Efter att jag var hos tandläkaren var jag med Emma i hennes skola :) det var ruuuligt! Sen vid halv 4 eller va det var träffade jag leen-art, patte och jeghurt! Jag vart sågott som tvingad att sitta och spela något jävla cs liknande spel på ett internet café samtidigt som någon p12a tog min halsduk. Sedan dess har jag inte kunnat sova... Inte riktigt så hemskt men jag var besatt i den halsduken. Hur som helst. Igår så hände absolut inget som är värt att höra om. Jag som borde delta i desperate housewifes tvätta hela dagen och sen vek jag all tvätt också. *klapp på axeln*

Idag efter skolan följde vänliga Clara med mig hem och vi satt hemma och gjorde absolut inget vettigt men det var myspys! jag lagade även mat och kasta i mig för jag tänkte inte på tiden och fick springa till träning. Har inte tränat på två veckor och det var läääänge sen jag kände mig såhär i kroppen :O Min kropp skakar, jag mår illa och allting för jag är så jävla slut! xD Men då känner man ialf att man gjort något nyttigt.

Nu ska jag soova och imorgon ska jag gå på hela stan och lämna ut massa CV:n tror jag! Har skrivit ut tio stycken! Ordning på mig.

Även dagens outfit hann jag fixa till idag



Körde på en inbakad fläta idag!

Jag ser fram emot morgondagen. då i skolan har vi fått en huvud ingrediens som vi skulle göra en rätt av i skolan och äta som lunch. Jag och min grupp fick lax filé och vi ska göra halstrad lax filé med romsås och potatis och ärtor. Fysatan så gott! MVG bah!!

Time to sleep!

Puts och krom!


mommo

Oh jag har så mycket att berätta egentligen men jag gör det kort!
I helgen var Emma hos mig! Vi har haft super mysigt. Kollade Bio, Pratade minnen, åt kebabhouse. gick promenader och sånt som man vill göra med en gammal vän helt enkelt. sen idag så möts jag av ett sms av mamma att jag måste åka till tandläkaren imorrn vilket ligger i danderyd så jag åkte med emma till sthlm och ligger nu i mormors gästrum och borde egentligen sova. Känns kul att träffa mormor och akke det var ett tag sedan. Tidigare ikväll var jag även i huset brevid och hälsade på min barndomsvän Amanda! JÖSSES vad kul! det var påtok för länge sedan. Hade även vi lite att prata om. Hittade ett gamalt kort på oss som ni ska få bli delaktiga i sedan någon dag.
Känns som att mitt liv har ändrat riktning mot bra saker sker hållet. Fyller även år om ca: två veckor :)

Här får ni lite bilder från senare veckan!

Söt?


Malin o dessan




Godnatt. Somsagt. tandläkaren imorrn sen ska jag förhoppningsvis försöka tvinga Leen-art att träffa mig. Får se hur väl vu lyckas med det! Ha det bra vänner mm :)


omg


Skulle en vanlig flicka se ut såhär skulle hon nog inte vara lika uppkäftig som kissie. Icke sa nicke. Hon ser ut av en blandning av en transa med en potatis i fejjan. Hon har ingen rätt att vara uppnosig tycker jag. Hej hej kissie som du verkligen ser ut. Den här bilden kommer många nog få le åt och den kommer förmodligen alltid att cirkulera på internet. Hon ser typ omänsklig ut? jag skulle häldre se mänsklig ut än att springa runt med ett kändisskap.

Sen även en sak till. Trots att vi går i ettan så är vi faktiskt (även fast de kankse inte verkar så) Så är vi människor. Vi är individer vi också! inte Det, Dem, Detdär eller ngt annat checkt smeknamn. 1år mindre än er mina kära vänner!

har även ägnat dagen åt att lyssna på politiker som talade emot sig själva så hälften vore nog. hälften av alla 7 partier i riksdagen skulle kunna jobba tillsammans och andra halvan också och 7 är ju udda så det är en stackare som står emellan. Jag skulle nog säga att det är moderaterna som är den sista rackarn som står i mitten. Han som representerade deras parti var ju inte riktigt riktig. Inte alla hästar i stallet och jag kommer nog därför aldrig rösta på dom eller centern. Dom vill nämligen inte hjälpa till med att bygga fler hyreslägenheter och vi kommer därför inom en snar framtid att få ställa upp tält på grannens tomt. Inte riktigt så illa kanske. men man ska ju alltid föreställa sig det värsta. Och det är det värsta för mig för min granne är inte människovänlig den damen. Nu ska jag överlägga mitt beslut om träning annars blir det att jag kvarstår sittandes på stjärten. Puss


Chirre

Jag sitter här och äter chips medans bella står i duschen. Ska också duscha snart! Ida gick just hem i brist på cigg och vi åt nästan gröt till middag. Det har vart en super jobbig dag. Fick engagera mig hårt för att inte somna när skatteverket stod och predika. Har även fått frågar om jag är gravid?! hur ska jag hantera den frågan?
Hur som helst. såhär löd min outfit



En rolig sak idag är att Emma sa att hon kommer till mig i helgen! gud så kul!! Äntligen någon som visar att jag finns fortfarande. Det känns ju inte allt för tråkigt. Saknar även bruden enormt. Puss på det!
Nu ska jag springa och stressa bella för jag vill duscha nu. Kyss och smek!

cold

Fyfan va kallt det är! jag fryser som en jävla böna. SItter med massa filtar i min säng och bara myser med franska boken breve mig som skriker på mig. Jag gör mitt bästa för att ignorera men snart kommer ångesten att komma tätt intill mig. jag måste faktiskt plugga tills imorgon...
Denhär dagen har vart käpprätt åt helvete.
Så otroligt jävla piss tråkiga lektioner så jag mår fan illa!!
Fick dock ett fint armband av Bella idag :D Eller det var gulligt ialf. Det är från Afrika och är gjort av kablar typ så står de LOVE på.

Tycker det va gulligt av henne :)

Efter skolan gick jag och fyllde på min telefon och roligare än så vart det inte. Jag är fruktansvärt trött. idag blir det helt klart att sova tidigt med stora bokstäver! ska hoppa in i en dusch snart sen så :)
Bella sover här imorgon men en sak hon inte vet är att jag har tvättstugan imorrn he-he. hon ska få lära sig tvätta hon!!
Här är hon förresten

HAHAHA fyfan va söt hon är min Bella! xD
Har ni några Lyle&Scott tröjor kan ni säga till så kan ju Bella köpa dom för en billig slant. Dom är nämligen svåra att fåtag på nu förtiden och hon letar som en galning överallt! Helst en stickad rutig :)
Hah, skämtosido.


Hade på mig min nya jacka idag :) trivs i den faktiskt. Dagens outfit

Gröna strumpor är min passion!






Nu fryser jag så jag ska ta och hoppa in i en dusch sen tatag i franskan trots allt!..

Natti :)



Italia!


In tha Milano! Mysiga tider.

RSS 2.0