training in the rain.

Min dag har vart ok! skolan var som vanligt dock fick vi påminnelse om keywords som jag inte ens hade hört talas om som ska vara inne om två veckor. Stressläsa nästa vecka helt enkelt!! Bella kommer att bo hos mig nästa vecka och det ska bli skönt/kul. Pappa åker ju till Thailand på Lördag och på fredag flyttar vi. Mycket nu! Valborg och allt!
Jag mitt smartskaft hade inte kollat min mail och trodde att träningen skulle vara klockan 8 så jag klädde på mig och tog en powernap som varade fram till fem i 8 då pappa kommer och väcker mig. I all hast kastar jag mig på cykeln i regnet och lyckas vara på Rosvalla till 12över. Men träningen hade hållt på sen klockan 7 så jag tränade med som till nio sen gick jag in på löparbanan och sprang oavbrutet i 20minuter sen gjorde lite situps i tio minuter.

Jag börjar tro att jag inte har någon gräns. När det handlar om att springa så kan man springa hur långt som helst om man har viljan fasiken så kan man springa hur långt som helst. Jag menar är man bekväm springer man ju inte frivilligt 20minuter men har man väl bestämt sig så går det ju. Sen när jag hade vilat i 5 minuter var det som om jag inte rört på mig. Då tog jag cykeln hem och tog en välförtjänt varmdusch och nu sitter jag här!

Idag köpte jag en kavaj faktiskt :) En lång som jag är väldans nöjd med! Kommer att användas i sommar!

Jag vet inte vad ja ska tycka om flytten btw. Känns skönt att komma från dethär eftersom att jag bara har en dörr till mitt rum och vi har en satmara till granne! Jag menar jag av någon har väl inte gjort något men likförbannat ska hon smälla igen dörrn såfort hon ser mig och ge mig mördarblicken number one! Om hon hade visat lite empati för oss som har småbarn hade jag kunnat tycka att hon var söt när hon va sur men inte ens det kan jag göra nu!

Nej jag är trött och ska sova för imorgon är de tvättstugan igen som gäller och packa det sista.

I don´t want to be a housewife anymore... It sucks. Men gilla läget liksom! två år till minst sen är jag det garanterat på heltid men på egna villkor!

Natti! Mamma och Fredrik, saknar er massor mina trogna bloggläsare! Puss!

goodday

Idag har vart en bra dag! eller jag har vart duktig ialf! jag har nästan packat allt mitt och jag kom och tänka på vilken tur det var för jag har bara torsdag på mig nu och jag hade aldrig hunnit annars! Hur som. Jag har packat. städat, tvättat, diskat och rensat! GOOGIRL!Jag har bara två typ hyllor kvar att packa plus mina 70par skor utanför dörrn!
Jag var även på banken idag och hämtade ut min lön och fixade så att dom sätter in lönen på mitt konto nästagång. Väldigt ambitiös!
Såhär såg jag ut några delar av dagen innan jag klädde på mig clownkläderna (kan även betyda kockkläderna)

Lila chinos, svart linne och en blommig jacka! :)

Nu ska jag sova efter att pappa äntligen kommit hem efter en flytt! Var påtok för mörkrädd innan men nu är det chillipilli!

Investerade även lite bra saker idag på stan! Jag köpte tresemme schampoot eftersom jag fick ett sådant balsam av pappsen här om dagen. Smink borttagning. samma som jag hade d.v.s. den där tre i en skiten! sen en duttis! haha d.v.s. en foundation svamp och sen en ansiktskräm :) Känns som att kasta pengarna i sjön men jag behövde ju sakerna så man får väl bjuda till lite!
Imorgon ska jag ringa och tjata på mamma om hon kan kolla om hon hittar ett par löpskor hemma någonstans i röran. Jag vill nämligen börja springa! Det vore super skönt nu innan sommaren!! :) Gör för övrigt massa situps på kvällarna änså länge så jag är på g! GODNATT!

wowo

Okej mitt inte blogga på hela veckan funkade ju bra! NOSHIT!
Jag tänkte lägga upp bilder från idag när jag gjorde ingenting! :)


Coool va?! dock gjorde jag den lite fort så den e lite ojämn och slarvig men ja tycker det är jätte fint med fiskbensflätor för håret ser mycket tjockare ut! ;)

Sen orkade ja inte fixa mig så bra imorse när vi ändå ska ha kök så dont blame on me!
Nu ska jag sova själv! Pappa är i Tyskland på flyttjobb så jag sover själver inaatt! :(
Pussen

yeye

jag kommer inte blogga så mycket i veckan pga flytt och annat :)

maybe

Det kan ha vart ett av mitt livs största misstag någonsin. Känns som att jag vandrat i motvind det senaste året. Kommer de andra två åren vara så kommer jag inte vara människa dagen jag tar studenten. Det är faktiskt en psykisk påfrestning att vara jag!

Imorgon kommer ialf en person som jag har saknat något innerligt! Så att det gjort ont i mig. När jag tänker på denna person vill jag bara gråta för minnena med henne är enorma, Jenny Lirfeldt. Skulle kunna betala enorma summor för att få ha dig några kvarter bort! (även fast du tappat bort våran undervattens kamera med massa fula bilder på)


Jennie ligger breve mig och sover och snarkar, ska nog också tänka på refrängen nu! Inte van vid att somna vid tider som denna!


Saknar er E N O R M T Mamma och Fredrik! Hoppas ni läser detta för ni är verkligen världens bästa!






powernap

Jag skulle ta en liten tupplur efter maten innan träningen men som jag misstänkte så orlade jag verkligen inte upp och iväg till träningen i snön!! Hur som helst ska ja kolla hockey idag tror jag och bara ta de lugnt :) *uss

cykel

Mycket om min cykel nu men idag har jag lämnat in min cykel på lagning eftersom att den pajjade igen och ah jag vet inte. Jag har tvättstugan så jag kan inte sitta här och skriva en bok för jag ska duscha också och klockan 8 kolla på dating in the dark! SÅÅÅ kul! :)
Gårdagens

och dagens

Och dagens lunch. Pannkakor!

tack för mig

.hjshs

Vart bara 11-16. Tar tre timmar imorrn ;)
Nu ska ja göra min potatisgratäng som inte vart av igår och fläskfilé. MM!
Men allra först. DUSCHA!!

jobb

Hann bara cykla i all hast till Rosvalla med min tunga väska på ryggen innan jobbet ringde. Fick diskutera med caj men fick sedan tillåtelse att åka till jobbet istället för att spela match. Cykla snabbt tillbaka och klä på mig och fixa mig och nu sitter jag här

Ska snart srpinga till jobbet och jobbar till 19. KUUUL! Jag som ville mysa ikväll med en dusch och rå om mig själv men nu blir det istället att kasta ihop maten när jag kommer hem och ta en snabbdusch. Ärs får se. Pengar tjänas ju in ialf och det är ju bra! :) Bye!

BALLONGBLÅS

Idag har jag blåst över 300 ballonger. Eller jag blåste inte det gjorde maskinen men ´jag knöt alla så nu har jag typ blåsor på händerna. Jag gjorde alla på två timmar och resten av alla 6 timmar på jobbet ritade jag ansiktsmålning på massa folk! Det var chillipilli! betydligt mycket skönare än att stå i kassan eftersom att det är stressigt som in i nooorden!
Pappa ligger sjuk och min cykel har fortfarande punka. What to do liksom..
Jag ska göra marinerade kycklingklubbor med potatisgratäng idag tror jag. Imorgon är det upp tidigt igen för match. Var nyss nere i tvättstugan med massa ikea kassar för att tvätta på MIN BOKADE TID. men.. icke sa nicke. något stoltskott tog den och skrev att vi inte tvättade. så nu är de dags att dra till homebuy istället och handla purjolök och grädde :)

Ni fick tusen bilder igår och det är dom enda jag har att bjuda på ;) later!

punkilation

Har hämtat min dator nu igen och vet ni vad? MSN FUNGERAR!! :D AWESOMEPOSSOM!
54 dagar till Spain, Jobba imorgon 8-16 och match på söndag. Lite halv speckad helg vart det ju trots allt! Desireé sover här ikväll också! :)


















Sådär går det när man inte lägger in bilder så ofta förstår ni.
Desireé är väldigt stolt över den första bilden :)
Talang ni vet! inte många som kan se ut sådär. pröva vettja :)
Funtar på att sola för mina ovesentliga pengar. Jag är pank som en kyrkråtta...
Just nu ligger jag och dessan i min säng och ska väl börja tänka på mat. blir inte den gjord vet jag ngn som blir ANGRYY!!

Små flickorna kommer hit idag också och ska även försöka få min cykel fixad i helgen. Annars blir de självmord snart! Har annat att göra. Tex äta. Det är ju det vi är bäst på! :)
Kysseeeen!

giving up

Ge mig ett slut på detta nu.. jag orkar inte mer.

 

 

 


......................................................................

Vilken dag...

dra mig baklänges.


cykelturer

Tränade nyss och cyklade till och från träningen faktiskt :) Mycket duktigt av mig på pappas cykel som knappt gick att cykla på. Måste fixa punkat på min.. Igår och i lördags jobbade och jag var helt slut. Eller i lärdags så jobbade jag bara från 11-16 så efter det åkte jag hem till jennie där lite folk var och drack fast inte jag då som skulle jobba dagen efter.. På söndagen jobbade jag 11-19 och skulle direkt efter det och handla med pappa. vi handlade massor och fick ta taxi hem och sedan köpte vi en välförtjänt varsin pizza och tryckte i oss till ballar av stål! Jobbig helg så nu när det är måndag och påsklovet är slut är jag helt slutkörd faktiskt. Borde ha prioriterat sömn på påsklovet. Så dum som jag är. Datan åker in på lagning någon dag framöver så inte så mycket bloggande förns den kommer tillbaka då.

Tryckte just i mig en bit glass också direkt efter träningen. AJJABAJJA!

Jag har tröttnat på att jobba nu. jag vill åka till sthlm och umgås med små vännerna där. Men jag jobbade inte förra helgen så jag bör jobba nu alla helger framöver tills den 9 juni! SPANIEN!!

Hampe fyller år om ca två timmar också! 18 BARRE! gratulations på dig lilla Hampus :)

Nu ska jag börja dra mig tillbaka och försöka somna tidigt då vi har sista dagen på skitjobb i skolan imorrn. Stressa....

Dagens:



Lördagens:


Ja okej killarna på festen var inget att hurra för även fast dom trodde det så mitt skydd fick bli detta. Vem skulle vilja pussa någon med chirrebirre i näsan liksom..

Natti!


i dont want to feel alone

Direkt när jag kom hem så blir jag deppig och känner mig helt jävla ensam. Vad är fel på denhär stan egentligen.. Hursom helst så står pappa just nu och sminkar sig. Manlig han min dadda. Jag kom hem ganska sent idag efter en fika med julia, frida, lina och bella på ett efterlängtat ställe. d.v.s. espresso house. Chailatte!! När jag kom hem så packade jag upp min väska och plockade lite i rummet sen duscha sen har jag inte gjort någonting! fytusan vad jag vill göra något. prata i tele typ.. Imorgon ska jag jobba så jag bööör sova nu jag. Är inte alls taggad till att jobba faktiskt. Vill tillbaka till mitt hem. Mitt riktiga hem. Längtar tills den 1 maj för då flyttar jag och pappa plus att han åker till Thailand i 9 dagar!!!



Badabada!

Skolveckan som börjar nu på Måndag kommer att vara pest och pina! Mahreng projektet. hmm..
Det enda som rör sig i mitt huvud just nu är Spanien, spanien och spanien. Har lite ångest över min lön eftersom att jag kommer att ha jobbat för skitpengar när dom drar 1/3 av min lilla lön. Hemskt egentligen men jag kommer ju få tillbaka den sen men jag behöver den ju till Spain..

Hittade just en snygg bild. Omg...

Undra sa flundra varför inte hon snygga längst upp näst längstbort till höger har en pojkvän. HAHA aja , whatever.

Ska sova nu. Varsegod Lina för ett helt simpelt onödigt inlägg!


RSS 2.0