ha-ha

Sitter här i skolan och ska jobba om väddö. FUN! nej men vi ska hålla i ett föredrag, då tänkte jag, "hmm, väddö kan jag utan och innan, de tar jag".
Intressant va ;) nej men ialf, så kollar jag runt på google och hittar den här bilden

Jag har gjort dom med pilarna :D
Den med händerna e min och Emmas bild, 2007. Minns du? :)
Då var det emma och malin mot rubbet!
Men visst va dom vell fina mina bilder :D
Dom sitter i kyrkan ialf. Vi gjorde det i samband med konfirmationen :)
Najs time!
Jaja, tillbaka till arbetet malin wahlgren! jag sitter nämligen på en svenska lektion.
Vet inte hur iläggen ser ut framöver som jag sagt men jag gör mitt bästa för mina 30 läsare haha :D
puuuuss

Ingen bloggning

Jorå, lite bloggning iskolan kan ja nog åstadkomma dagarna framöver. Men på onsdag ska ju ja på¨utflykt så kanske på tordag kommer bloggningen igång med bilder igen. Så länge, ät bajs!

shopping

Idag har ja i jenny shoppat hela dagen. jag skulle köpa en data men den fanns inte så får köpa den på tisdag eller onsdag :)
Men köpte ialf jeans legging, kofta och ett linne. bilder kommer sen.
Nu kommer gårdagens outfit och jag och jenny imorse innan utgång.



Ikväll ska vi till hamnen och stohejja!
Byebye, vet inte hur inläggen kommer se ut denhär veckan innan jag får datan kommer. Men ska göra mitt bästa ialf :)


skolan

Sitter i skolan på min nya data nu ialf :) asså den datan som vi får genom skolan!
Den fungerar galant och livet leker. Docl råkade ja kolla fel på schemat idag och kom typ tio minuter sent som resten av klassen men fick ialf sen ankomst. DÅLIGT MALIN!
Ialf, nu har jag livsledel A men börjar lektionen 20 över. Ska försöka lägga in dagens outfit bild också idag efter skolan :)
Eller inte direkt efter för då ska jag och desse gå upp på stan och kolla efter data! :)
Sen ikväll kommer Jennybenny till mig, SKOOOJ!
men nu måste ja dra :) pusshej! :)


asså soft!

Skolan e underbar, folket e skönt, livet e helt jävla underbart!
Imorrn kommer jenny med :D
Asså vad är de som saknas, jo alla väddö bor. Men er kommer ja träffa :)
Idag köpte jag en skönhet. kolla på dom! Helt underbara!


Imorse fick ja gå upp ganska tidigt, Emma och Mio låg ju på eskilstina så jag hjälpte självklart till med moa innan dagis :)
För övrigt har min data dött nu, så jag sitter på Emmas s data. Pappa prata nyss me farmor och hon ska kanske stå för en data som ja kan betala varje . Anyway, Här e bilder från idag, kolla in tröjan, LOVE IT!







Nu ska ja packa och duscha. Hörs imorrn eller  något ;)

Tröööött

Vilken dag, Mio och Emma är på sjukan i Eskilstuna. Mio hjärtipärti! De blir bra!
Idag köpte jag en jääääätte fin tröja :) Och en sjal. Ni ska få se sen :)
Dagens outft då. Säg till förresten om de är något plagg ni undrar över :)



Förövrigt har de inte hänt något idag, ja och moa har badat, jag och isabella har gått på stan och kollat in allt osv!
HATAR MIN DATA BTW! jaja, nu ska jag gå och sova sen upp imorgon och efter skolan ska ja och bellisen på uppdrag ;)
Pusshejohå!

(Y)

YES! nu börjar livet arta sig! Tack för de.
Idag träffa ja en kompis som e lika frispråkig och knäpp som jag ;)
Kulkul!
Haha glömde dagens outfit bild hemma men hann ta en i källaren när ja va påväg ner med soporna haha :)



Ja men visst :)

PUUUSS


värsta dagen i mitt liv

Hej jag vill dö, förstadagen i skolan va de allra värsta jag vart med om!!!
Massa detaljer till de ja inte tänker dela med mig av också.
Nu ska jag sova på saken och ta nya tag imorgon!

Hej och hå!

Döds längtan. ska de verkligen kännas så?!
Anyway, jag har inte valt kläder än och vet inte vart jag ska.
Vad ska man säga liksom.
TJAAA DET ÄR JAG SOM E JAG!
Nej tack till första skoldagar..
Men imorrn lär de ju kännas bättre. Lycka till till Emma som också börjar idag ;)
Amen vad gör jag här?! Nu drar jag ;) tjarååå 


Tack Emma!

Det här vackra har Emma Lundin skrivit till mig, Läs, njut och tjut :)

Malin Wahlgren ! ♥

..inte vem som helst.
Du kom till Elmsta Skolan i 4:an, vi började direkt vara med varandra nästan..du jag och elle, shit :P haha ! I sexan slutade du och jag vara med henne när det snart var dags för att börja på Norrsund.
Minns du sommaren där emellan ? Redan då började vi rymma hemifrån, dra ner till elmsta kl 3 på natten, fastän det var helt dött där, snodde små snapps flaskor ute i vårat andra hus och drack upp dom, hah..cp:n.. :P det var väll då det blev verkligen "emma&malin" . Och Nyår, som du firade hemma med mig och min släkt. Efter ett par timmar när vi hade ätit klart och allt sånt så gick vi in och tog sprit av mamma och sedan satt vi uppe på mitt rum och drack rent sprit, minns hur vi båda höll på att spy för att det smakade så förjävligt, det var ju trots allt första gången vi drack. Och sen gick vi ut och tog en massa fula kort xD haha, och alla dom korten ligger på min ipod med det går inte att få över dom, damn.
Vi började sjuan som bästa vänner och kunde inte vara ifrån varandra en minut, gjorde du något så gjorde jag precis likadant. Vi va dom enda i sjuan som av 93:orna som gjorde lite som vi ville, vi brydde oss väll inte särskilt mkt om att vi faktiskt hade börjat på Norrsund. Sommaren 2007, när vi slutade sjuan så började vi vara med Tobias och Alex. Det var väll där livet började bli lite jobbigt på bådas delar, men främst din tror jag.. Vi rymde jämnt hemifrån då, brydde oss inte ett skit om konsekvenserna. Vi åkte bort till fester även fast vi inte drack, det var väll bara kicken av att göra något man inte fick göra, dra hemifrån, åka till fester och hitta på saker..knäppt ju :P men kul vare, man e ju bara sådär ung & dum en gång, så då ska man väll ändå passa på.
Och minns du marcus 18 år fest, eller 17 kanske det var..nere vid kanalen. Då Jimmy raggade som satan på mig och hämtade öl åt mig hela tiden och försöker få mig att hångla med honom jämnt och sa "jag älskar dig " varannan minut,, goddamn ! Och så vart det någon som raggade på dig, har för mig att det var simon alvenblad ? hahaha xD jadu :P och när vi skulle hem till dig så vart jag helt plötsligt skit full :S (andra gången vi drack) rätt lätt påverkad man kan säga, ahde druckit typ 4-5 öl, cp jag e ! I alla fall, så kunde jag knappt borsta tänderna, jag borstade typ hela ansiktet istället och så ramlade jag rättner i ditt badkar, din mamma måste tyckt jag var helt cp i huvet :P eller full kanske !
Och när vi väll kommit till sängen så var jag skit dryg och frågade om jag fick spy på dig :S äcklig jag är alltså !
Det ena ledde till det andra och vi var utan varandra ungefär 10 dagar då vi gjort bort oss totalt på Elmsta Natta, jag fick en utskällning jag aldrig glömmer bort och försökte skydda mig bakom dig så dum som jag var, men det hjälpte inte, skit fick jag ändå. På vägen hem fick jag inte gå i närheten av dig, fyfan..I HATE THAT GUY...
Jag blev medtvingad på kanot utflykt med MIN ÄLSKADE FAMILJ ! not.
Under den sommaren vare nog inte bara en utskällning man fick, men min mamma och din mamma visste ju inte ens om allt vi hade gjort då. Spriten vi tog ur mammas sprit gömma och hällde ner i gamla flaskor och tog med oss hem till dig xD hahahhaha !
Men efter 10 dagar utan varandra så var vi varenda dag, konstant ! ! Sov inte jag hos dig så sov du hos mig, och vi va nästan hela sommaren med Alex och Tobbe tills dom fick för sig att vi "svek" dom eller vad dom nu pratade om, skit på dom.
I samma veva dog morfar men jag fick mycket stöd ifrån dig under den tiden.
2 månader senare ungefär så träffade jag Danne för första gången när du och jag skulle gå till draget, egentligen var ingen av oss sugna på att gå dit men jag tror faktiskt att det var Marcus som hade tjatat dit oss :)
Och vi gick dit, första gången som jag pratade med Danne och han skulle hjälpa mig i det här spelet "alfabet", marcus hjälpte dig och danne hjälpte mig. Efter det tog Danne mitt nummer från din mobil och sedan började vi prata. Tack draget och tack Malin för att jag träffade Danne xD haha, töntigt..på draget liksom ?! Inte okej :P
Innan det här hade vi ju börjat skolan. 8:an, vid det tillfället kom Victoria in i bilden och det blev "vi tre". Till en början tålde jag inte att någon annan skulle komma emellan oss och jag började dra mig ifrån, men sen tyckte jag att victoria var helt okej :)
Ja..och som vi alla minns så blev det dom tre fjortisarna på Norrsund, woppido ! En platinablond som var Malin, En Vanlig blondin som var jag, och brunetten Victoria.
Jag var nog den som använde mest idomin, Malin var den som använde mest hårfärg och Victoria mest smink, haha :P fan va fula vi va ! Helt ruffsigt hår och äckligt mkt smink :P Men men, alla har sina konstiga stunder.
Det var nog under den tiden alla började hata oss, ALLA ! ! Sofia, Linn, Maxine, alla emon och alla andra, men ändå stod vi på oss och va dom vi va :) starka brudar you know..
Och jag och Malin gjorde en låt som hette någon med Emo-diss, minns ni ? HAHHAHAHA, om ni har kvar den..ta bort den förfan xD Jag skämms så mkt idag, men fattar ni hur populär låten blev eller :P det var många som gick och lyssnade på den och många som pratade om den, usch alltså :P
Efter att ha varit tillsammans med danne och gjort slut med honom många gåner så blev vi tillsammans på riktigt en gång för alla.
Jag trodde inte att något skulle förändras mellan mig och Malin, men det är ju klart att det blir om man har varit varenda dag tidigare så slutar men plötsligt med det.
Vårat första bråk startade och du lyckades få alla på din sida eftersom att du hade börjat vara med alla andra under tiden jag var med Danne hela tiden. Nu vare jag som hade 100 haters efter mig och inte en enda riktigt vän.
Men det var mer än rätt eftersom att jag dissade dig. Under mars-april började vi vara igen, då vi åkte på konfan i Amsterdam, vi var inte alls lika bra vänner, men så blir det ju..kan ju inte bara gå tillbaka till det gamla vanliga igen :P
När vi kommit hem från Amsterdam började vi bråka igen, vi gick helt enkelt inte ihop. Under hela sommaren 2008 träffades vi inte och pratade inte med varandra en enda gång, vi gick bara och snackade bakom varandras ryggan och va allmänt töntiga :P
Samtidigt som Anton försvann så kände jag att jag vill ha kontakt med de jag verkligen bryr mig om, vill inte mista någon på något sätt, menar inte genom döden, jag menar bara att jag vill ha kontakt med mina vänner. Så jag hörde av mig till dig, efter en hel sommars saknad, och det visade sig att du tyckte precis likadant. Vi blev vänner och har varit vänner sen dess, och kommer vara vänner nu också :)
I Torsdag flyttade du till Nyköping, inte förens på kvällen då jag sagt hejdå till dig så insåg jag att det var verkligt, du ska flytta och jag låg och grät två nätter i sträck.
Tankarna bara snörrade. Vem ska jag åka till när jag bråkat med mamma, eller när jag bråkat med Daniel ? vem ska jag vända mig till när jag inte längre vill sitta hemma själv och vara ledsen, alla andra gånger har jag varit välkommen hem till dig och fått sova hos dig hur länge jag velat, som under den här sommaren när jag bråkade med danne i början så fick jag sova hos dig i 2 dagar, fattar du hur uppskattande det är ? Självklart har jag andra vänner, men ingen som ställer upp så mkt som du gör, och det spelar ingen roll vad jag har att säga, du finns där och lyssnar och svarar. Det finns bara en utav dig. Du är som en egen sort för sig ,det finns ingen som du !
Du är speciell på ett bra sätt helt enkelt ! Underbart.
Jag önskar att du fortfarnade bodde här, men vet att du har det så mkt bättre hos din pappa med dina små syskon och ett nytt liv, där du kan starta på en ny kula och ha det bra :)

Men jag älskar dig Malin, och jag har gjort det hela tiden..även fast jag har sagt så många gånger att jag hatar dig när vi haft våra tjafs, men vi lärde oss av bråken och här står vi idag. Allt är helt wonderful, vi kommer inte tappa kontakten det vet jag, för jag tänker inte tillåta det !

HJÄLP!

Tänkte gå såhär imorgon


Då ser ialf ingen när ja tycker ngt är pinsamt och rodnar. Skämt o sido, HJÄLP med stooooora bokstäver!
rösta


1


2


3


NU gör ni som jag säger, RÖSTA förfan!

helt slut

De har vart e jobbig dag. Upp tidigt, städa, tvätta, skrikande barn, springa på stan osv osv. Men man får väl vänja sig ;)
Här e ialf lite bilder :)

Moas naglar :) Självklart har min lilla prinsessa på tårna med;)


Mio hjärtipärti snorunge :)
haha ni ska se hennes as charmiga glugg :O hon skulle få plats me en tia där utan tvekan! sjukt söt :)


Idag åkte speglarna upp ialf :) Nu är hela jävla rummet klart. men nöjd vart jag :) skit mysigt!

Nu ska jag ut och se om ungarna sover och tvinga på emma en ansiktsmask så vi kan vara fula tillsammans ;)
Hörs imorgon, då kommer de även en dagens outfit bild eftersom att de är skola imorrn :)
Pussen

tvätt dag

Imorse kom moa in vid halv nio kanske och väckte mig och gav mig en puss :) kan man vakna på ett bättre sätt? Sen har jag dammsugit, busat,lekt och sen har jag och Emma tvättat all tvätt i tvätt stugan. När vi hängt de sista ska vi vell ut på stan en sväng. Jag ska köpa svarta jeans legging och dubbel häftad tejp ialf. Senare blir det vell av att välja kläder tills imorgon och lite sånt :)
RÅ spänd inför imorgon. Men de ska bli skönt att börja skolan också :)
Bilder på Moas naglar kommer senare och kanske lite bilder från idag :)
Puss
BTW, ofta jag har gjort allt dedär redan. HALLÅ MALIN! klockan är 11!!??
haha jaja. skönt att ja skaffat mig ett liv ialf ;)

Jag saknar min bästa vän!


sådär ja!

Nu ni ! nu har jag gjort klart rummet, såhär tomt blev mitt gamla


min älskade säng står förståss intedär. Den följde med mig :)
 

Och de nya snart snart klart! speglarna upp bara :)





Ah lite halv klart sådär! idag va fix dag och imorgon blir tvätt dag! skönt o bli klart me allt. På måndag börjar ju skolan ;)
Saknar Mina bebisar!!!
Har nyss målat moas tår och händer men nu sover hon och jag ska snart också lägga mig hade ja tänkt :)
Och försöka sova medans svennebanan står utanför fönstret och gapar! hoho!
Natti :) uppdate imorgon babes!

flyttat klart !

Nu har jag just skrivit en hel sida som ja råka radera. Nu blir de kortfattat. Igår flyttade jag. Mitt rum ser ut som skit och jag e as trött! Man blir de av barn ;) ikväll blir de film mys till baksmällan och godis ätande. Myys! men nu ska jag leta efter mina galjar och se vad jag kan göra åt rummets röra. Men bättre idag ialf :) bilder kommer när ja hittarsladden. hoho! hejdåå :)

mormor påväg!

Nu e mormor påväg och vi ska ner till mammas jobb och fika!
hörs sen!!

Gratisbio.se

Som ni ser på min rubrik,de fungerar också! man går in på hemsidor och får poäng för att sedan få checkar eller biobiljeter. GRATIS! sen när hände något sånt ba dig liksom. Tidsfördriv när man sitter hemma och inte har något att göra. Så alltså kan du samla in poäng som tidsfördriv. Rolig tidsfördriv! :)
Nu värvar jag alltså er, Skriv in att ni har blivit värvda av Malinwahlgren !!!!
Puss!


MIN BEJB!




....

Idag skrev lisa och då hade hon tittat fel på buss och fråga om hon fick komma, självfallet tänkte jag då. Sen kom hon hit och vi prata lite om gamla goda tider. Man förstår nog inte hur mycket gamla minnen och vänner faktiskt betyder förän man träffar dom. Jag har faktiskt saknat dig lisa, skönt att ses innan jag flyttar!
samma som igår, då åkte jag och var med jesper. Jag insåg att vi kanske inte kommer ses mera. Hur hemskt är de inte liksom. Min lilla jesper :(
Sen ringde min andra lilla lisa och säger att jag måste komma och hjälpa henne för att hennes moppa dött, haha bra slut på lovet (Y) !
När jag kommer och hälsar på kommer man nog bara träffa dom allra närmaste som man spenderat sista tiden med tror jag. Nej men vafan, jag får sluta tänka så mycke. KÖR BARA!
snart är de möte på ICA med ngn jävla älmstanatta skit. sen efter de kansk ja ska träffa marcus en stund. Får se :)

te med sugrör

asså älska att de regnar och att sitta inne och dricka te med sugrör, helt jävla underbart!
kanske träffa jesper idag då :) annars inget som sker, bajshej!

låttips

älskaaa!
lyssna,
Lene Marlin - Sitting down here

Helt otrolig röst.
Filmmys med flickorna idag :) myspys!

The voice mm

De var nog sista voice för min del. Bara massa fjortisar som  står och gör sugmärken på varandra!GREAT!
sen en jävla tårgas bomb på de. För er som missat de så var det något jävla smart as som la en tårgs bomb mitt i folksamligen där jag till och med råkade stå. Kul va? de måste vart de roligaste den personen gjort på länge, idiot. Om jag minns rätt var de 4 som skadades och åkte in på sjukhus. De måste ha vart när alla sprang i all panik utan att kunna kolla eller andas. De var ju inte bara de. Man ställer sig lugnt och still medan de kommer tiotal människor som promt ska in till scenen. tio minuter senare kommer alla tillbaka fast någon vän till dom i famnen som svimmat. De hände tiotal gånger de med. KUL MED THEVOICE! Överskattat skit. Det enda som är kul är att man träffar gamla kompisar. Vilket inte är så illa men de kan man göra annars, dedär e ju en plåga! Sen regnade de ju också, SÅKLART! suck ;)
 Snart packat klart ialf. På torsdag flyttar jag, nervös, OHJA!

Gårdagens outfit

Inte så suddig va? ohmygud

haha osminkade sanningen och ickepose bild! haha ta oss inte för den bilden ;)



Hahaha, inga skräck upplevelser nu, de är såhär ful man är utan miner och smink raring ;)

kunde inte låta bli

Jaha, kunde ja låta bli att blogga, njet!
Mycke i tankarna nu. Flyttkartonger, vadå!? vad händer!
Mamma, vänner, rum.
Ah nej jag vet inte, men de känns otroligt ensamt redan nu. Och jag har inte ens flyttat än.
Det blir nog bra ska du se. De har jag hört förr ialf. Negativa jag.
Nu får jag ge mig!

Imorgon är sista jobbdagen och voice ska man in på också. Sen sover man hos julia oh sen åker man hem och fortsätter packa! (Y)

Igår köpte jag lila chinos, ett stort vitt pösigt linne, ett svart vanligt linne, vitt vanligt linne, nagel filar, nagellack som förstärker naglarna, hår balsam grejs, ansiktsmask, ansikts scrub. Slut!

ska försöka handla ngn lampa och lite små plock till nya rummet också. Ah muntergök på mig med! godnatt, hörs!

ingen mera uppdatering förns den 22a!

Nu tar jag bloggpaus ;) jag flyttar den 22a, då kankse de kan komma ett o annat inlägg när jag kommit fram. för då e jag hos pappa och kan låna deras data eftersom att min är efterbliven och lite av varje. Helt slut i kastrullen är den! Nu sitter jag hemma hos mormor ialf :) var hos tandläkaren imorse och ska sova här inatt. Imorrn åker jag hem och börjar packa och lite sisådär. Sen på lördag är det the voice. de ska jag och några på.
LISIIII KOM HEM FÖR FAN! jag saknar lisen massvis! hon e i varmare land och bara myser medan jag är i kalla sverige och väntar på hennes hemkomst. kul liv va?

nu ska jag äta godis och vara trevlig med min mormor och hennes man :) sen kanske hoppa in i ett bad? :) MYYS!

great uppdatering!

höhö jag suger på att uppdatera! Ikväll ska jag, jenny och julia sova i jennys båt hah :)
Sen imorgon kanske åka ring annars vette faen!  i förgår hade jenny chillkrök, såhär sågde ut :)

Jag

jag

Emma :)

Felix, lina, emma ;)

felix,lina,emma och lilla jag ;)

HAHA, spåååååååååår

Lite övriga bilder



Otrooligt

otroligt bra uppdatering! hänt mycke skojohoj på sista tiden! I förr går va vi på grönan , igår va de fest och sola och idag va de sola. efter grönan har jag vart hes, om det uttrycket ens räcker. skata om de förklarar saken! Idag solade vi och de va as mysigt :) förutom att när jag byter om och står utan byxor står en gubbe några meter bort och fotar. jävla äckel! de kánske kommer bilder om dom senaste goding dagarna! men inte just nu för nu ska jag, julia och jenny hitt på någe! myyyyys! livet leker, puss!

GLÖMDE!

Åh jag har en favorit låt som ni måste måste måste höra!
Erik hassle - don´t bring flowers

grönan imorrn :)

Imorgon ska jag , jenny, julia och alexander nyllin till gönan ;)
ska bli skojskoj!
Här kommer en fin fin bild på eriC :)

Sötva? :)

Nej nu ska ja göra något :) puss

Ålands resa, Kärringsund

Idag va jag och mamma och fredrik på åland och lite så. De va grymt grymt mysigt! Här kommer lite bilder :)











Maneter :O



Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon. Pussen :)

...

Ahaja. så har man sabbat sin tatuering med (Y) GREAT! ska fixa de innan ja flyttar ialf.
Imorgon ska ja kanske åka eckerö båten med mamma o fredrik. bror helt på om mamma lugnat sig efter dampet idag då hon sa att ja inte fck följamed, fine för mig. Sista resan ihop...
Nu ska jag sova. Jag kommer inte in på bdb :S

nighty

Nu ska ja sova. ska upp 4 imorgon .... PUH!


Ja jag e cooool!
 Hörsimorgon bajbs!

Jennysdag!


Älskar dig hjärtat :)


aldrig sett så mycke chips fan! :O


Super najs ;) yeah


Andreas the hockey guy!


Angelica (?)


Pappa<3

..

På älmsta natta gick jag och lisa helt random fram till två killar och var bara allmänt trevliga. vi bytte nummer och dom skrev dagen efter. Jag jenny och lisa åkte dit igår natt och hade brasa och dom satt och drack lite. De var fakiskt as as as kul! Dom var sjukt trevliga och roliga. Så vi kom hem typ över 4 inatt. Sen blir man väckt typ sju av en idiot som ringer mej typ 5 ggr sen 7 ggr till ja svarar, japp, Mange! han va full som en kastrull. Great!

Idag fyller min älskling år :D
Alla säger grattis till min jennyyy! :D<3<3<3<3


Bilder kommer :)


karusell :)

Som jag sa! Karusell åk!


Haha!
Kvällen igår var trevlig men vissa vill jag bara spy på. Inga namn men the end på den vänskapen!
De vart bråk när jenny skulle ta ut pengar på banken så jag vart as as as hårt in puttad i väggen och nu har jag ont.
Sen lite annat små bråk men ja va bara åskådare. inga slagsmål för mmig inte :)
Inge drickande heller, enbart två cider så nyktert tillstånd :) Mera bilder kommer från när vi gick runt och skaka hand och hade trevlgt ;)
Tjo

RSS 2.0