med er är allt som en sol!

Jag har haft en kanon helg. Synd dock att inte Bella kunde vara med och träffa Mammsen och freddan för det hade dom uppskattat. Men man kan ju inte få allt!

I Lördags så kom mamma och fredrik och vi gick nästan direkt ut. Jag visade min skola och sedan gick vi till Rhodos med Clara och åt. Riktigt trevligt! Bilder därifrån var dessa



Måste då berätta hur denna söta bild på mamma vart. Jag skulle ta kort på henne för hon va så SÖT i sin mössa och halsduk så gick det förbi en ung ganska snygg kille med sin tjej och mamma ba kom du får också va me på bild. Alla som ser roliga ut får vara med.

Det sa min mamma till dendär killen. haha fyfan va stört.

Sen gick Jag, mamma och Fredrik för att mamma ville spela på en sådan där automat och vi gick därifrån med vinst faktiskt! dock inte pga mamma. det var mer pga fredrik.
Jag fick även en friteradbanan med sirap och glass på kinahaket. På vägen hem handlade vi godis och mat och gick hem och mös framför tvn med pappa.


Idag när vi vaknade så gick vi ut på stan direkt när affärerna öppnade och handla massa grejer till mig. Super nöjd med alla inköp idag som vi lyckats handla för ganska måttligt små pengar! Sedan gick vi och fika på bästa fiket i nyköping. Caffe Latte och sen åkte dom hem. Saknar dom redan.

Men jag handlade detta idag ialf

En jacka eftersom att jag vantrivs som en råtta i min! men denhär va precis som jag föreställt mig. Toppen.

Skor eftersom att min är trasiga och kalla.

En väska som var exakt lagom storlek bara för att jag är otroligt kär i väskor också!

Billiga fina mysiga vantar!

Flour tabletter, lipsyl, Listerine för ilningar. En av mina tänder lever nämligen ett eget liv och gillar att ila.

Vanligt tröja som är ganska lång. SKön och faktiskt fin på tycker jag! :)

Sedan fick jag även detdär syoss schampoo och balsam. Hoppas det är bra!! någon som vet som har prövat det?

Nu ska jag försöka få min hals på bättre vägar. Har troligtvis ögoninflamation och tror faktiskt mina öron också börjar ta stryk. fruktansvärt jobbigt. Får börja använda någon mössa trots allt.
:)

Nu blir det fredags mys!

Idag har vart en hemsk dag. Fruktansvärd med andra ord. Jag önska jag kunde börja förklara saker innan det kokar över och jag bryter ihop när det då handlar om småsaker. Hoppas mina underbara vänner förstår att det inte är något personligt men det tror jag.

För er som inte uppfattat detta så har jag hittat min själsfrände. Min andra halva. Och detta är påriktigt. Jag säger inte detta bara för att försöka övertyga någon annan utan det är sant. Jag vill aldrig i hela mitt liv förlora dig Bella. Du är den bästa vän jag någonsin haft. Nu kanske folk tycker att jag inte vet vad jag talar om som inte känt henne så länge. Men det klickade mellan oss på två sekunder och sedan dess har Bella-turk och jag kilat stadigt. Det kan ingen någonsin ta ifrån oss ;)

Hur det än var i skolan så bättre mitt humör påsig efter lite fika och shopping. Jag fick min efterlängtade dammsugare och chailatte sedan gick vi på stan och då fann jag detta


Ett par sköna och väldigt nödvändiga leggins


En vanlig tröja med söta "puffarms!" ;)

Sedan mina vänner köpte jag jackan och jag är supernöjd! fast det vart en beige istället även fast jag övertalat mig om att jag behöver en svart då jag redan äger två beiga men den var ju så fiiiin (:





Längtar tills jag kan använda den och mina nya skor som är oanvändna. Hade dom ju på nyår men då gick dom sönder så jag bytte dom så detta exemplar är alltså oanvändna!

Nu ska jag Unna migsjälver en dusch och sedan glassa med en godispåse framför tv:n.

Något som är otroligt sorgligt är att jag snart fyller 17 år och kommer hem en fredagkväll. Städar, diskar och lagarmat och sedan stannar inne. Vad är det för fel på mig?!

Mammsen kommer äntligen imorrn med sin lika efterlängtade man. Ses imorgon!!
Först ska vi gå en stund och kolla på gästabudsbollen sedan gå och äta på rhodos sen kanske ska jag försöka tvinga dom kolla lite i affärer med mig. Kan bli intressant...


Snö-boll-arne

Jag vart helt paff imorse när jag kom ut. FYSATAN vad mycket snöö!! pulsade mig fram till skolan och när jag kommer fram har öven mascaran runnit så jag är svart i hela ansiktet. Yes..
Var faktiskt bara jobbiga och plågsamma lektioner idag. Matte, Engelska, Historia. Vi skulle även lämna in vilken inriktning vi ska gå sen i 2an. Jag valde Restaurang sedan ska jag även välja matte B och engelska B. Det är dock valfria linjer men om man ska plugga vidare sen någongång så är det ju bra att ha! :)

Efter skolan så gick jag och Clara till mig och slängde in tvätt i tvättmaskinerna sedan drog vi en runda på stan. Jag ska troligtvis köpa denhär jackan imorgon

En kappa. Vet dock inte i vilka väder framöver den kommer att passa. Jag ska ju även köpa en skinnjacka så jag får väl växla mellan denna och skinn. Sedan i sommar blir det nog en jeans jacka också. Nej jag har absolut inte råd men jag får försöka vara ekonomisk framöver ;)



Dagens outfit!




Är fruktansvärt hungrig så nu ska jag äta. Blir nog troligtvis inget mer inlägg idag så ni får ha det så bra sålänge :)

där solen aldrig lyser

Glömde även berätta för er om Jesper och hans vänner som i helgen ska hämta sin nya baby!
Dom har nämligen köpt en partybuss. Tro det eller ej! Här har ni skönheten


Asså nej, fråga inte ens xD Han är ju typ ohumanisk den där jesper. Men jag gillar honom kopiöst. Även han är en Cool katt. Haha

today was a bad day!

Det här vädret ger mig otroligt stora tankar om att ta självmord! Eller något kanske smartare är ju annars att flytta utomlands. Jag tar tillbaka. Skulle aldrig ta mitt liv. Men vädret tar kåååål på mig och mitt psyke!!
Tur att jag har Bella ialf (:

Min hals är inte alls bra men för att inte ligga hemma med ångest över hur mycket jag skulle missa om jag stannar hemma så går jag till skolan trots bördan! KOPIÖST bra av mig själv!

Eftersom att jag är en riktig nolifer och känner att jag vill dela med mig av den otroligt goda maten jag gjorde idag tänker jag ge er ännu ett recept på Falukorv i ugn denna gång. Alla hoppar i jubel av malins alla recept. Ni skulle kunna kasta era kokböcker och bara ägna eftermiddagarna åt att läsa min blogg så skulle ni överleva! Inga halvfabrikat här heller. Hemma gjort potatis mos också. MUMMA! Utan redskap till och med. Jag är en riktigt Cool katt!

En halv falukorv
En gul lök
tomatpuré
ketchup
senap
chaminjoner
OST!


Lägg halva falukorven i en ugnsform eller vad det nu ska kallas. Snitta i lagom stora bitar men inte helt (herregud, ni vet väl kära någon hur en falukorv i ugn ser ut. Gush)
Mellan varje skiva spritsa i senap. Jag använde johnnys senap. Den söt-starka. Efter det lägger man i en typ skivad lök mellan varje. Inte för smala skivor lök. (man kan även bryna löken lite innan om man inte gillar den riktiga lök smaken). Häll sedan över lite tomatpuré och ketchup över hela och en halvburk champinjoner. Till sist men det absolut viktigaste, MYCKET ost! det är ju liksom som ett viktigt tilltugg till falukorven enligt mig. Sjukkkkkkt gott. MM!

Sedan hemmalagat potatismos utan redskap då.

Koka potatisar i små bitar. Låt som koka sönder lite så är det lättare att mosa sedan.
Mosa med en gaffel och blanda i smör och mjölk efter smak och konsistens. Mitt tips är att kanske ha ljummen mjölk om man häller i det för min potatismos vart inte så varm som jag hade velat ha den. Tillsätt salt och Peppar.

Voila! Bus enkelt.

Alla kunde säkert redan detta och då har jag tillbringat påtok för mycket tid på absolut onödig fakta.

Vart ingen dagens outfit och för att vara helt ärlig så glömde jag imorse för jag fick lite brått!
Ska försöka minnas det imorgon ialf :)
Livet som studerande är faktiskt inte så lätt! Ett stort tecken på att vi får påtok för lite studiebidrag är att ingen har pengar från och med mitten av månaden. Hemskt pinsamt och det är betyder att staten borde vara lite generösa mot framtidens viktigaste personer som snart ska komma ut i arbetslivet och höja vårat studiebidrag med minst 1000kr!!

Haha nu ska jag duscha. Saknar Mamma så hälften vore nog. I helgen ses vi! :) Och på fredag ska jag, Bella och desirée kolla på bio. Ngt tips?

Dusch dags sen sova i tid. Puss

sick

Är sjuk och ligger hemma för att tycka synd om mig själv. Ska nog gå ut och handla halstabletter och godis och cola ialf. Det är jag värd! ;) Fyfan va tråkigt det är att ligga hemma sjuk..

dygna

Eftersom att jag vart vaken i över ett dygn nu ör jag inte på allerten. Har dessutom kopiöst ont i halsen och massa annat krox!

Sliten som jag var så såg jag ut like this idag


Fy i helvette vad jag är slut. Skjuta mig kanske?!

Sen som grädden på smöret har jag fått två läxor tills imorgon och en tills på onsdag. såna här dagar vill jag bara dö!

Efter skolan gick jag och min absoluta livsupptäckt till Moster therese och fikade och det var trevligt. Fick även en biobiljett av henne. Snällt! :)

Nu ska jag plugga eller ta livet av mig. inte bestämt mig riktigt än. Hoppas inte mammsen som läser detta tar det på allvar. 110% ironi!


never ever

Jag kunde inte sova en blund inatt. Ynka 20minuter. vet inte varför men nu håller jag på att dö och har aldrig velat ligga i en säng såhär mycket. Har ont i halsen också. fan, franska nu ialf bye

homewife

Idag har jag inte kunnat röra mig knappt. Sablans träningsverk måste jag säga.. Barnen har inte vart så himla snälla i helgen måste jag nog säga. Tråkigt nog. När man träffar dom så sällan så blir man bara arg när dom är här för Moa har kommit in i treårs trotsen eller ngt och gör ALLT hon inte får! Spottar på bordet, slåss, skriker, klättrar O.s.v. Mio är bara gnällig och vägrar äta. Men trots allt så är dom mina små prinsessor. Jag blev otroligt glad i fredags när jag möttes av dom i dörren när jag kom hem. Har saknat dom otroligt!

Har bara kollat tv hela dagen typ fast jag ställde mig nyss och lagade ihop en god köttfärssås faktiskt. Har aldrig gjort det förut så kände att det var på tiden. Jag gillade den och det gjorde likaså min far. Även fast han är så illa tvungen att säga att den var god så verkade det som att det kom från hjärtat ;) Men vem vet! Så länge jag gillade det så är jag nöjd. Då svälter ju inte jag ialf. Inte gubben heller för den delen för han åt den ju ialf :)

 

För er som inte har en blekaste på hur man gör en köttfärs ska ni få ett recept av mig nu som jag gjorde idag :)

Ca 400gr blandfärs

½-1 lök beroende på smak

2 vitlöksklyftor

2/3 av en burk pressade tomater

tomat puré efter smak

3dl grädde

Om såsen skulle bli för lös häll då i lite vetemjöl

Jag tillsatte även lite ketchup för jag tyckte smaken var "lam"

En burk champinjoner

Sen salt och peppar såklart!


Om det nu skulle vara några frågor efter mitt fina recept här så är det bara fråga ;) Det finns ju tusen olika sätt att tillaga en köttfärssås på. Man kan tillsätta allt i princip efter smak och tycke. Jag tillsatte champinjoner tex. men det är ganska vanligt i en köttfärssås ;) Sedan kan man ju istället för grädde ha vatten, mjölk eller kanske ingenting om det nu skulle bli mycket vätska från köttfärsen och tomatkrossen. Som sagt. Pröva sig fram är nog det allra bästa :)

Nu ska jag sitta och tycka synd om mig själv med min extrema träningsvärk som jag på ett sätt tycker om. Man känner ju att man rört på sig då och att man lever ;)

Imorgon efter skolan går jag och Bella till moster Therese för att fika :) Ska bli myspys. Annars har jag inget att se fram emot under veckan i skolan eftersom att det är kärnämnes veckor så jag börjar räkna ner till helgen så Mammsen och Fredriken kommer. DET ska bli kul! Vi ska kolla på gästabudsbollen sedan gå till rhodos och äta med Bellan, Claran och Dessan om allting går enligt planerna.

Ni får bilder imorgon känner att jag vart lite snål senaste dagarna! :)


boooowling

Omygush, Gick nog med fel instingt och med vinnar skalle till bowlingen. Jag underskattade mina vänner och lyckades koma sist. Otroligt nog att jag accepterade utan att slå ngn. Jag är en otroligt stor vinnarskalle. Gick sedan hem med girlsen och prata om trevliga saker men nu sitter jag hemma själver och är lite frussen! Ska värma mig lite sen sova tror jag. Roligare än såhär blir det inte mina vänner!

Kommer bilder från bellas kamera sen någon dag. Så inget att oroa sig över :)

moahah

Spelade upp ett gamalt ljudklipp för Moa när hon pratanär hon va liten och Enda reaktionen Moa gav ifrån sig va. Moavar en bebis! ;)
Men soet är hon!
Snart drar jag på träning sen kvällsaktiviteter. Ska bli skoj! vet egentligen inte vad jag ville få ut av detta inlägg men jag försöker bara vara lite aktiv på bloggen men det är ju flott ändå ;)

Nej nog tramsat. Kommer kanske fina bilder senare. Vem vet!

OMG!

Clara visade mig en helt jävla galen hemsida. Alla vet nog vilken det är. Det är folk som skriver in när dom skickat sms fel eller fått sms som skickats fel. Haha i´hittade några värstingar!



--------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------------------



HAHAHA jag dööööör!
Ska sova nu efter att ha läst 100sidor på den sidan ;)




fredags mys!

Den här dagen alltså. Den har vart jätte lyckad faktiskt!
Började dagen med att städa köket. Hör och häpna att jag säger att dagen vart bra även fast den började med städning! Men efter det var det prov. Om kött eftersom att vi hållt på med det hela dagen. Fick MVG på provet och gjorde efter det klart en uppgift som ska vara innne v.6 Det känns jätte skönt. Det var dock slut uppgiften i näringslära och vi får v.6 slutbetyg i livsmedelskunskap, livsmedelshygien och näringslära eftersom att vi då har avslutat kursen. Men sista plugget där är ialf klart. FYFAN VA SKÖNT!

Efter skolan så gick Bella och Desirée med mig hem och drack lite te och lekte med flickorna eftersom att dom är här i helgen. Skönt med lite liv för det är otroligt tyst här annars.


Pappa har gjort kyckling, ris och curry. Gott. Sedan blir det lite godis och gotta. mmm.. sen imorgon blir det ju bowling med clara, bella och desirée. Vilka brudar. där ni!

Dagens outfit



Haha sen visade jag Moa denna bild och sa
- Moa titta vem jag träffade idag!
- Tomten har lånat Bellas jacka!



Hoppas dagen fortsätter såhär. Det vore toppen.

Puss!

..........

Dagen slutade illa. Men idag på dagen hade jag faktiskt bra. jag är tvungen att göra ett inlägg nu så nu inte tror att allt sög. Efter skolan gick jag och bella en stund på stan och skulle lära oss att knyta en slips. Annars kan man ju inte gifta sig eller hur bella?
Men de gick inge bra så jag fick fråga en man om hjälp som råkade vara i samma butik. En turk faktiskt. Han hjälpte mig att knyta på mig slipsen och jag fick sedan öva. Bra skit!

Sedan gick vi och kollade våran bh storlek. japp..
Sen prövade vi bhar. Skojjig dag!

ja varför inte...

Ja varför inte skjuta sig själv bara. Snabbt, enkelt och smärtfritt!
Det känns som att jag gå igenom mer pain vid liv än vad de skulle innebära.
Vad har hänt med er? vad har hänt med dig? Och vad i helvette håller på att hända med mig?!

Prov imorgon. hoppas att det går bra! men det tror jag nog. Förövrigt så sög dagen. Desirée var borta och vi va på studie besök på konserv kompaniet. KUUUUL! nej inte alls faktiskt..



Jag undrar dessutom vart mänskligheten är påväg. Vi är fan inte artiga längre. Vi har inget hyffs i kroppen. Vi är svin! Eller ngt ovetenskapligt. Något som en avatar figur kankse? Skulle nog tro de. Eller nej förresten. Dom är påtok för snälla för att föreställa mänskligheten.


Dagens outfit


Lägger in dom även fast Bella säger att bilderna är fula på mig....... :(

Men det är det minsta problemet just nu. Jag bjuder på att jag är ful på bilderna. Det gör jag.

Och dessutom, ALLT jag skriver här kan vell förfan få stanna här? Jävla sadister... Nej det var ett hårt ord. Men det sårar mig med oärliga människor som beter sig som kyrkråttor som springer runt och snokar för att sedan utlösas i en bomb och skapa olika diskussioner. fyfan


Jag har inget alls blogg humör. Kan det bero på allt?! tex att mitt modem kommer lägga av vilken dag som helst? Shut me.


japp

Gårdagen bestod av mens humör och dagen idag har vart ganska bra. Förutom att desirée var borta såklart. Clara gjorde en vurpa i matsalen och alla ögon kom riktade på oss. KLOCKRENT! hon ramla egentligen inte. Bella flyttade hennes stol. haha. Aja. Efter maten så möttes jag av ett trevligt samtal från min OTROLIGT gamla barndomsvän Lisa! Fyfan Lisa vad jag saknar dig. Minnen kommer liksom upp när man pratar med en gammal vän sådär. Vi är otroligt skrämmande lika tycker jag. Skönt att det finns någon som den bruden. Skönt att tala problem med någon som är i princip samma sits måste jag säga.


Nu ska jag snart iväg på träning sen ska jag vell öva på kött provet som är på fredag. SUCK!!! Gift var han också. Och barn hade han också.. Internt ;)

men här är ialf dagens

varför ser jag ut som en fet ko i facet?! aja


I skolan idag gjorde vi kalops och scnitzel. Inte så svårt som jag trodde (?) Aja. Trots att läraren inte har alla hästar i stallet så gick det bra. Jag och Bella var som vanligt bäst. Inte så konstigt. Finns inget fel på mig och Bella. Vi är perfekta. Nejdå. skitsnack! ingen är perfekt, vi är ingen!
hah


På fredag väntar en god middag med bella, desirée och clara hemma hos mig och efter det drar vi iväg och bowlar. Såna helger älskar jag!

Nästa helg tror jag det är (?) Då kommer min Mamma och Mammas man hit och sover och kollar hur vi har det. Det ska bli jätte roligt. Hoppas mamma läser detta nu för hon är the one and only! Jag älskar min mamma OCH hennes man. Han är de bästa för henne och så är det. Dom är nykära hela tiden. DE NI!!

Nej nog larvat. jag ska träna nu. Får skjuts dit av lagkamrater. SKÖÖÖÖNT! :)

Puuuuss och pill


en hälsning från malin och desiree




du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet

Idag har jag bara vart massvis med sur och tvär. Förlåt mina vänner för det!
Men dagen slutar ju ialf bra och det är ju huvudsaken. Jag, clara, Bella och desiree gick till mig efter skolan och fikade och pluggade lite. Sedan drog alla utom desiree för hon ska sova här. Vi ska kolla på raise your voice för det är en typiskt malinodesse film kan jag nog lova. Ha ansiktsmask och färga ögonfransarna. Det blir great! Vi gjorde även en mycket god mat idag :)
Köttfärslimpa med potatis, sås och lingonsylt


bacon på limpan :)
Och det vart gott ska jag säga er! I köttfärslimpan hade vi champinjoner och det vanliga sen runt om bacon och lite stekt frasig bacon runt om i grytan. MMM...

(care square va?)

Sedan har jag lekt smart




Sedan dagens outfit!






Ja sådär. Det var lite bilder från dagen :)
Idag så styckade vi ner en hel hjort. Disgusting! men det var ganska så intressant faktiskt!

Imorgon ska vi stycka ner kyckling och lite sådant tjaffs. Sedan går vi girls hem till mig igen och pluggar och jag har även tvättid! ;)

Men nu är de film och mysdags. Desiree sitter för tillfället och masserar mina fötter också btw. Nu ska hon massera mina händer. Moahaha! ;)

En helg i stockholm - en helg av lycka

Jag har alltså tillbringat helgen i Stockholmoo och det har vart otroligt skoj :) Albin fyllde 18 i fredags och hade fest igår. Det var roligt! jag vart kär i han här


Synd bara att han hade flickvän. Men det är ju flott ändå!
Nej han måste ha vart bland de sötaste jag sett.

men något annat hände inte förutom att en tjej ragggade på mig. Det börjar kännas som en vana nu. Skumma grejer förstår ni.
Förutom det så hade vi jätte roligt! Dansade, sjöng och drack och träffade trevligt folk! Dock när vi åker hem till Martin där killarna haft pokernight så möts vi av detta

Otroligt skräck injagande och julia fällde nog en och annan tår. Men men. Jag skulle nog kalla denna frisyr för "bakisångest" ialf.


Eftersom att han jag var kär i hade en flickvän som han inte ville byta ut. (tro mig, jag frågade till och med) så fick jag gå på plan B. Så jag är nu förlovad med hampe! han gav mig en ring av en toffs och ställde sig på knä och friade. Ganska så dramatiskt måste jag nog säga..

Gulligt av han min fEstman! hohojaja!

Jag vet inte vad man mer ska skriva om just den kvällen. Jag tror jag låter er få inspiration i bildform för att förstå bättre!



Påväg till albins lokal för att fira dom 18 åren!







Framme!
















Efter den festen så gick en ledsen Malin, Frida, Julia och Andrea vidare. Andrea gick hem och Frida hjälpte vi hem innan vi drog till Martin. Ni undrar förståss varför jag var ledsen när vi gick. Det var p.g. a. att jag tappat bort min mobil lucka. Jag letade förbryllat i hela lokalen med hjälp av min "pojkvän" också. Ja alltså han som hade tjej. Man får faktiskt drömma...



Väl framme hos Martin!




Därifrån gick en GLAD Malin och co. hem. Jag hittade nämligen min mobil lucka i min BH och jag hade dessutom fått en "ring" om mitt finger. Vi gick hem och la oss då för klockan var tre typ. Fast lite dramatiskt var det påvägen hem också. Jag hade kunnat sett ut som en shernobyl barn vid dethär laget om jag inte hade haft den lilla gnutta turen jag kan stöta på ibland. Jag stor nämligen i en port medan någon idiot kastar raketer runt omkring sig och raketen flyger rätt in där jag julia och danni står. Den smäller även då. Precis breve oss. Men det var en liten men hade den flugit i fejjan på mig hade jag nog som sagt var, Inte sett ut som jag gör idag. Tackar gud för att det inte hände något!

På fredagen när jag kom till sthlm gick jag och julia i affärer och jag pröva lite kläder.
Det såg ut såhär




SEXY MAMA! *gillaknappen x1000*

Under helgen har jag även hunnit bowla och kommit sist på bowlingen samtidigt som jag sträckte stjärten. Inte illa huh?

Nu ska jag sova :) hoppas att ni fått en bra sammanställning om hur min helg var!
Puuuusas lugnt!

hampe

Hampe är min ven.

don´t worry

Jadu, hur denna dag började.. vill jag ens berätta.
kommer in i skolan och ska sätta mig i en soffa på torget när den går sönder. Herregud Malin. DU BEHÖVER BANTA hörde jag min djävul på armen säga medan min ängel på andra axeln  instämmer. det var alltså mitt samvete som talade. Fy i helvette vad pinsamt. Det är ju julbordets fel. Nu ska jag ha eget arbete och har faktiskt två saker att uträtta så no time for this! pysse

ALDRIG!

Aldrig känt mig såhär fresh! Mina ben är otroligt sjukt lena. Har skrubbat hela håret, Haft hårmask, Och skrubbat fossingarna och nu sitter jag såhär

Luras inte av min charm. Jag kan vara tuff ibland jag med! Vem fan kom på ansiktsmasken? Otroligt bra grej men hur man ser ut?!
Anyway så kommer jag vara fräääääsh och fin i fejjan och det glädjer mig! det jag har i ansiktet är en otroligt bra uppfinning. 3-1 skit.

För att inte överdriva så är det här den absoluta bästa ansiktsgrejen jag äger och någonsin ägt! Man blir helt jävla fri i ansiktet när man använder den. Ganska dumt att förlita sig på mig som aldrig haft direkta problem med finnar osv. Men denhär tar bort porer och jag blir som en babystjärt i ansiktet. Vem vill inte vara babystjärt i ansiktet liksom. En fräsh upplevelse. Den är liksom uppfriskande, frisk. Ah nu förstår. Varför ska ja ens försöka förklara. Jag borde få pengar av garnier för att ens skriva en mening till omdethär. Gratisreklampåmalinspatetiskablogg.se






Fashinerande stuff!
http://existenz.se/out.php?id=20086


Nu ska jag lägga mig och läsa likabehandlingsplanen från skolan. MYCKET viktigt...
Godnatt :) <3

fnatte

Det har hänt en heldel idag. Jag har lyckats få två smeknamn med mina två kompanjoner! Knatte, fnatte, chatte. Jag va tydligen fnatte(?) Sedan trillingnötterna. Mycket lustigt. I skolan har vi gjort glass och satan i gatan så gott. Vi var otroligt kreativa i min grupp. Jag var med phillepille och Bellisen och vi gjorde vaniljglass och äppel/kanel glass. otroligt gott!

Efter skoltid så gick jag bella och clara hem till mig och kasta in tvätt i maskinen men drog oss sedan ner på stan för att ta en fika. Jag tröttnar aldrig på att äta vacuum cleaner och chai! Efter det träffate vi bellas otroligt trevlige vän Pier som följde med mig och bella på ytterligare äventyr för att leta upp present till min prinsessa som fyller år idag.

Efter det drog dom till bussen och jag drog hem till tvättstugan och hängde tvätt sen fyllde två maskiner till. Jag är duktig jag! Började även städa lite hemma när jag kom hem. Gifta dig med mig kanske? synd.. bokat. Bella behöver nämligen mig i sitt hushåll. Hon har nog aldrig tvättat för att dra en vild chansning.

Nu ska jag göra arg eftersom att Desireé svek oss för andra gången den här veckan genom att dra sig hem till Trosa istället för att tillbringa tiden med oss som e så fina människor.. Man förstår sig ju inte på vissa!




Det var "vettigt" jag hade att prata om. Puuuus!


komma igång!

Jag blev nyss otroligt glad! hade fått kommentarer om att folk ville att jag skulle ha kvar bloggen och även folk irl har kommit fram och frågat om jag har kommit igång igen och bloggat. Nu ska jag ta mig i kragen och offra delar av livet här. Kan jag glädja er med det så ska jag absolut göra det! Det är vell det minsta man kan begära.

Lite kortfattat om hur mitt liv ser ut nu då. Vart ska jag börja.. 2010 har kommit och gett mig en ordentlig käftsmäll senaste två veckorna. Och vadå senaste två veckorna. det har knappt gått två veckor och jag känner att mitt liv borde ta en paus. Det går ju naturligtvis inte så jag får fortsätta i denna ständiga motvind. Jag och Pappsen flyttade den 2/1. FIN lägenhet med otroligt pissiga grannar! Efter en knapp vecka så kommer grannen och klagar. Det var precis vad vårat nystartade liv behövde (?) . . . . Det som särringen klagade över var att barnen hade sprungit runt och att hon tyckte att pappa skulle hålla dom stilla i ett och samma rum. Okej vänta lite här.. Det är förihelvette barn vi talar om?! Hur vart hon uppfostrad till att börja med!? Nog om det. Sedan kommer hyresvärden upp på en helg när jag var själv hemma. Inte nog med att han väckte mig.. Han var spydig så in åt skogen också. Han trodde att jag och pappa var ett par och inte att pappa var ensamstående åt mig men när han fick klart för sig att jag var barn. Hela sexton år enbart så vart han mildare och hade lite sympati för mig och pappsen. Men eftersom att vi hyr i andrahand så kan vi åka ut ur lägenheten när som helst och vi letar därför ny bostad. Jag är knäckt. Pappa är knäckt. Mamma sitter andra sidan av stockholm och är vell lagom knäckt hon med. Moa är knäckt. Emma är knäckt. Mio förstår inte än men hon är vell också lite knäckt. Vart fan är 2010 påväg...

Ska mitt år fortsätta såhär vet jag inte vad jag tar mig till. Säljer det på blocket eller något.

Nu bör jag sova. Men jag vill säga Grattis till min fina vän Julia! <3

 

Godnatt från en malin med än sträckt ljumske.


komma igång!

Jag blev nyss otroligt glad! hade fått kommentarer om att folk ville att jag skulle ha kvar bloggen och även folk irl har kommit fram och frågat om jag har kommit igång igen och bloggat. Nu ska jag ta mig i kragen och offra delar av livet här. Kan jag glädja er med det så ska jag absolut göra det! Det är vell det minsta man kan begära.

Lite kortfattat om hur mitt liv ser ut nu då. Vart ska jag börja.. 2010 har kommit och gett mig en ordentlig käftsmäll senaste två veckorna. Och vadå senaste två veckorna. det har knappt gått två veckor och jag känner att mitt liv borde ta en paus. Det går ju naturligtvis inte så jag får fortsätta i denna ständiga motvind. Jag och Pappsen flyttade den 2/1. FIN lägenhet med otroligt pissiga grannar! Efter en knapp vecka så kommer grannen och klagar. Det var precis vad vårat nystartade liv behövde (?) . . . . Det som särringen klagade över var att barnen hade sprungit runt och att hon tyckte att pappa skulle hålla dom stilla i ett och samma rum. Okej vänta lite här.. Det är förihelvette barn vi talar om?! Hur vart hon uppfostrad till att börja med!? Nog om det. Sedan kommer hyresvärden upp på en helg när jag var själv hemma. Inte nog med att han väckte mig.. Han var spydig så in åt skogen också. Han trodde att jag och pappa var ett par och inte att pappa var ensamstående åt mig men när han fick klart för sig att jag var barn. Hela sexton år enbart så vart han mildare och hade lite sympati för mig och pappsen. Men eftersom att vi hyr i andrahand så kan vi åka ut ur lägenheten när som helst och vi letar därför ny bostad. Jag är knäckt. Pappa är knäckt. Mamma sitter andra sidan av stockholm och är vell lagom knäckt hon med. Moa är knäckt. Emma är knäckt. Mio förstår inte än men hon är vell också lite knäckt. Vart fan är 2010 påväg...

Ska mitt år fortsätta såhär vet jag inte vad jag tar mig till. Säljer det på blocket eller något.

Nu bör jag sova. Men jag vill säga Grattis till min fina vän Julia! <3

 

Godnatt från en malin med än sträckt ljumske.


!

Jag tar nog bort min blogg nu. Jag är väääldigt tacksam för att det fortfarande finns dom som läser min blogg men jag ger upp nu tror jag. Eller så behåller jag den tills mamma börjat förstå sig på data och kan läsa för att på något sätt få vara delaktig i min vardag. Jag får se. It´s still alive for a while ialf. Sen får jag se. Men kommer inte att uppdatera förns jag känner att jag vill eller har lust. Jag mår inte så bra just exakt nu och har just flyttat så väntar på en drastisk positiv skillnad innan min lust kommer tillbaka! Ha det så länge!

gott nytt år förrsten


RSS 2.0