Måndagar är något av det jag hatar mest av allt i hela världen

Vaknade imorse och va rena rama bitterfittan. Helt klart! var otroligt trött!
hade jätte tråkig dag i skolan och sedan efter skolab gick jag och spendera hela min månadspeng på julklappar. Nu e jag klar med det ialf ;)
Jag hade enkel outfit idag. Plus mina charmerande gummistävlar. Hatar mig själv för att jag är så slarvig. förtjänar en fet jävla pungspark



Love malin

1a advent

har idag firat första advent. eller firatkan man inte säga me har haft en toppen dag ialf! var på stan där de var marknad med massa tomtar och skit. åkte även häst och vagn med Moa ;)
Gick runt och visade tomten (pappa) vad jag önskar mig i julklapp så får man se sen på julafton ;) Mina choklad och kanel kakor håller på att bakas av i ugnen och hoppas på toppen resultat!
Lite bilder från idag då

Min väldigt manliga pappa dansar i en ring

han och mois igen ;)

Jag och moa åker häst och vagn :)

samma igen ;)

Moa och mio åkte i en grej en sådan där man proppar pengar i så åker den. Ni vet?

haha toker upp i dan :D

Sedan satte mitt kakbak igång. Jag e fan cool

Resultat av mina choklad-kanel kakor :) Dom smakar typ lite brownie. As gottigotti!
Nu har ja annat för mig.

Love Malin

fysalis-kropalis

Saknar, det är de endaa ord som existerar i mitt huvud just nu. Sådana här kvällar när ja tänker för mycket så blir ja tom. e de rätt ord eller vafan. Ja bestämmer här och nu att ett ord som betyder mycket saker som t.ex. Lycka, längtan, saknad, sorg, kärlek, vänner, livsglädje, bra val och familjerelationer får heta fysalis-kropalis. Lägg det på minnet!
Jag sitter här och tänker på hur mycket jag saknar mina väddöbor. och hur mycket jag saknar min mamma. men även hur mycket jag nöjdar över att jag flyttat. Jag har blivit bra på saker. Jag har lärt mig mycket och nu förtiden så skriver jag Mvg eller Vg på alla skolarbeten som görs. Jag ringer min farfar som inte hör av sig till sina barnbarn och bjuder in mig själv på en lunch trots hans bitterfitta till fru. Jag har planer på att hälsa på min Farmor som kämpar på och ställt upp som en galning på barn och barnbarn sedan födsel. Jag saknar min mormor som alltid funnits där i höghuset bredvid och som ringer mig lite då och då för att få höra hur jag har det och är stolt över mig. Jag sitter även och tänker på hur mycket jag vill spola tillbaka tiden när jag tänker på alla ord jag sagt till min mamma när hon som mest förtjänat dom. jag vet att hon inte hade gjort om det och då skulle jag slippa höra mig säga dom orden.
Jag sitter och nöjdar över att jag flytta för att Bella är bland det bästa jag vet. Och min pappa, vi som har så mycket att ta igen. Jag ger dig chansen. Och mina småsyskon. Mina kära småsyskon. Ni livar upp mitt liv. Jag e lycklig med er. Jag kan även sitta här och nöjda över att jag tränat idag med mitt NYA fotbollslag. Som om jag inte hade gjort tillräckligt med saker som är nya i min vardag. Jag e cool. Jag e fan de. Jag sitter här och tänker på hur hade det sett ut om jag inte flyttat. Hade jag vart en norrtäljebo då som statuskåtar och tappar min personlighet. Det är inte jag. Och tacka fan för flytten.

Och Mamma, Jag älskar dig. Och du ska veta att jag tänker på dig. mer än du tror. Och jag saknar att inte kunna ta dina kläder när jag inte får.

Godnatt









sneeeela

Snälla tomten, i strl 39. Läs detta nu tomtegullen!


lördag

Sovde lääääänge idag. vakna typ vid nio men somna om till typ ett. det var skönt! och två drog ja direkt på träning i tå timmar. skönt de med ;) sen kom jag hem, åt middag och sedan mååla ja mina och moas naglar. Lugn dag och så får den förbli :) Imorgon ska jag baka kakor lite småbörja inför jul men dom lär ju bli uppätna innan de så säga att dom är till jul e vell ingen idé kanske ;)
Nu ska jag kalasa på lördagskvällen och känna att lärdag e roligt även fast mina lördagar inte är de..
men mina lördagar e sköööna :) kan inte ngn bara bjuda mig på en utlandsresa? för de är precis vad ja skulle behöva :)


fredag

Okeeej, idag var dagen KATASTROF. vi skulle ju street dancea men jag börjar inse att när jag föddes så antingen saknade jag takt sinnet eller så sålde mamma och pappa de. Jag är totalt taktlös och några fick sig ett kott skratt medan jag stod och dumförklarade mig själv via kroppsspråk. Däremot fick jag reda på att jag har fått MVG i mitt fisk prov. E maan bäst så e man.

Efter skolan gick ja o bella och handla lite. jag handla min första julklapp som fick gå till mois. sen lite till mig själv för de e jag värd.

Efter de va de bara dax o gå hem o städa. baaaaajs. Men de blidde fint och jag hann lagom såhär innan idol. Så nu får de vara nog med prat. puss


history

Historia nu och har haft det ett bra jävla tag. Ett bra jävla för länge tag tycker jag..
Jag gjorde ialf klart uppgiften först av alla! livet är en tävling guys.
Seg dag faktiskt. Men nu e den nästan slut. Bara gympa kvar. På gympan ska vi gå och danska street dance (??????????) Hur fan ska de gå till? jag är fasen dotter till Gunnar Eriksson och i min släkt finns de då ingen taktkänsla. Hur som haver. Ska jag skylla på min stackars vaccinerade arm eller e det bara att bitas ihop och dansa lite lite kanske ;)
Efter skolan ska jag gå och kolla lite på staden dårå tyyyp. Sen hem och städa. Slutar ju trots allt halv två idag så de e ju luuuuuuuugnt grabbar! Men om någon är villig att utge en massage så går det bra för min nacke e typ halvdöd. Idol ikväll och när det är idol kan livet inte bli bättre :)
Mongoloid

Love Malin

mois

HAHA  moa springer runt naken och försöker kleta sin rumpa mit beeeela men bela vill inte ;) dagen har vart den segaste på läääänge! mycke länge. Bela och jag ska a'ha myskväll med godis och film :) inte illa! snart ska ja duscha sen börjar filmen.
dagens outfit




nej nu ska ja duuscha, bye :)<3


löve

Jag har världens bästa kompis och världens bästa beeela<3





Och nu ska jag träna! <3

vaccination

Jag avråder alla att vaccinera sig. Min arm håller på att få ett liv i himlen känns det som och jag mår illa och e grinig och inte ett dugg på humör för dagens göra. Jag ser ut som ett ollon och här har ni mig


Nu har jag lektion

hejobajs

Jaha, nehe. Today is gonna be a good day!
vaknade imorse och hade inte direkt glatthumör. Men så brukar ju mina morgona se ut! (Y)
Efter skolan ska jag gå till barnens dagis och fika och efter det blir det vaccination. Jag kommer döö......
För er som känner mig vet att jag nästan alltid svimmar. Låt dt inte ske..
Hur som. Ser ut såhär idag


Nu ska ja plugga vidare. Bye!

monday

dagen har vart bra! började dagen i bageriet och hade tråkiga lektioner sen och efter skolan gick ja och handlade mörksirap och gick hem med bella hem till mig och jag bakade goda kakor :D Dom ska nog vi kalasa på här hemma ikväll. Moa ligger i min säng men går nu, jag e vell inte så social.. Mio har just lagt sig och innan de hade jag och mina två små favorit bruds hopp och stoj i min säng. Dom e soeta dom! dagens outfit glömde jag i all hast när ja nästan kom försent till skolan.
Nu kom Moa tillbaka :) jag kanske inte e så tråkig trots allt. Fast hon la sig bara i min säng och vände sig om så jag tar tillbaka att ja e rolig. Det är vell bara min säng som är frestande!
Nu gick hon igen..
Jaja jag har annat för mig. Söka efter min bortsprugna pappa t.ex. Vet fansen inte vart han är. Han skulle slänga soporna men har vart borta typ en timme (?) Sålänge slänger ialf inte jag sopor.

Gooodbyyye

homee

Hemma igen nu efter en liten trip till Väddö. Helgen hade inte kunnat vart bättre. fredagen åkte jag direkt till jesper i hallstavik och kollade idol sen gick vi till adolf. Ni ska allt få er en bild på den sköningen! han hade typ fest men hans 90+ gamla hyresvärd kom ner och sa till så de va nog om det. Sedan på lördag åkte jag hem till mammsen och duschade och sen kom jenny och lisa en sväng. Men dom hade annat för sig. Men sen kom Ivar och hämta mig för lilla pojken har fått körkort :) Så pkte vi till marcus där pontus, agge och jag och ivar skulle spendera lite av kvällen framför en film. Efter filmen drog vi in till norrtälje och köpte glass på donkooovisch! På vägen in tog vi upp Tobajs och efter donkovisch sovde jag hos tobajs eftersom att hemma har ja ingen säng än så länge ;) när vi vaknade så åkte vi till Älmsta och jag duscha sen träffa jag Lisa och vi gick och kollade på tobajs bandy. Träffade trevligt folk men resan dit och hem är pest och pina.
Här är adolf!


Visst har pojken fina tatueringar? då har ni inte sett hans i svanken. " denna tatuering kostade mig 500 kr"
Hahaha lustigkurre dendär Adolf!

Sen har vi ju Pontus med

I mina pants!
Hörrni tjejer, Ring han och fråga om en dejt vettja 070 511 49 66

Nu ska ja sortera lite tvätt som ska tvättas imorrn. HÖRS! <3

friday

Fredag=IDOOOOOL!
Yesyes:) De får bli idol hos jesper idag för jag åker till Hallsta direkt efter skolan. Sen imorgon åker jag hem till Mamma och får se vad som händer. Ska försöka träffa massa roligt folk ialf :)
Dagens outfit


Sedan lite skit bilder




Hade så bra. inge blogg på hela helgen ;)
MWA


dagen

somnade ju halv 4 inatt för ja kunde inte slita mig från datorn. och på det gick jag upp halv 8, kommer till skolan och ska ha två prov. men det gick galant! sedan stod jag i bageriet och bakade matbröd. efter skolan skulle jag gå och ta svininfluensa sprutan me de vart fail så får ta den ngn annan dag. Typ tisdag eller ngt. Kom hem och då uppstod de som rasade in i förr inlägget. men de löste sig och jag måste få skriva av mig och visa känslor. nu ska ja duscha sen sova!


10000 megapixel?
 Var med på bissarnas fotbolls träning igår. Fan va kul, men fan va jobbigt!! Men de blir o fortsätta ialf. är hel nöjd med min insats ;) Godnatt

tears

Jag gör allt som behagar DIG. jag har alltid fått vart vuxen och nu när jag börjar bli det på riktigt kommer DU och säger till mig vad som är rätt och fel när jag genom halva livet vart utan dig. Jag går i skolan med nästan topp betyg. Går upp själv på morgonen till skolan. Sköter mig själv. Gör allt en vanlig ungdom gör som att dricka. Men jag håller inte ens i en cigarett vilket 90% av dagens ungdomar gör. Försöker verkligen vara den dotter du vill, Men lik förbannat så är det fel. Jag har ett privatliv, och de är det enda jag styr över och väljer. Sen hur delaktig i det jag vill att du ska vara är upp till mig. Jag skulle lika gärna kunna ställa mig och ljuga dig rätt upp i ansiktet. Men det gör jag inte. Jag är till och med ärlig med de som 99% av ungdomar e oärliga med mot sina föräldrar.
Jag behöver andrum


skjut mig

väääärldens sämsta dag! Träning snart, de går nog bra (Y)
Ni får bilder nu istället, tänker inte ens yttra mig i ord idag. Jag har damp





10 augusti 2008

Jag har vart med om dig, jag kan aldrig förlora dig.

Tupac - changes

Anton Lilja, värdelöst vad jag saknar dig!


rackarungar

Tur att två av pappsens spermier va söta ialf! Jag va ju bara snabb, men dom här va snabba och bedårande!








tisdag 17/11

Dagen har vart sämst fan? men så måste de vara ibland. då uppskattar man dom där bra dagarna extra mycke! Efter skolan så gick Bella jag och Dessan hem till mig och kollade på baksmällan. Otroligt bra och värd film att se. Älskar den ;)



Asså ja ser så tråkig ut hela tiden, finns de ngt tips?! Känns som att jag alltid ser likadan ut, lika tradig. Eller e de vädret som får mig o känna så?


mondayyy

Idag var det bullbak i skolan som gällde. ganska så roligt faktiskt, lite torrt dock. Sedan efter skolan gick jag och mina girls hem till mig och kollade i gamla skolkataloger. Sedan åkte dom hem och jag skulle hem och plugga min dator fungerar ju inte jävla bajsskit!
Dagens

nu ska jag göra allt o ingenting hejdåå :)

This time

Går dagen var som andra bra dagar, kanon. Vi hade öppet hus som sög röv, faktiskt. men efter det åkte jag och mina två pinglor hem till Bella i vagnhärad. Hyrde två filmer och köpte godis. Vi hyrde the haunting tror ja den hette och Kenny starfighter. Tyckte ingen av dom var att rekomendera. Trodde kenny skulle vara roligare än vad den var och den andre filmen var sjukt läskig men inte någon som helst handling.

Sen klockan 1 imorse åkte jag hem till nyköping och nu sitter ja här i mjukiskläder, osminkad och fin! ska äta snart sen drar ja o handlar godis för de e jag sugen på :)


Håller även på o tvättar lite lätt :) En maskin ialf.
Woulliboulli!!

mois

moa sitter här och matar mig med chips i min säng efter en hel galen dag. Men dagen har då vart bra! nästan bäst faktiskt. väntar på idol som e dagens höjdpunkt!


så så är det!
Heja Erik Grönwall!

moa e en fis :)

Dagen har vart kanon! Vg+ på ett svenska shit, skurit fisk och bara haft allmänt kul. Jag e ju med i friends gruppen med och vi som e lite coola fick äta i a la carte en 3 rätters. inte illapinkat va?! macka med skagenröra, biff pommes och bea sås, marräng swiss. Mumma! till lunch och allt. En hel del skumma saker hände med. och vafan ska ja göra!! xD här e dagens outfit ialf


Tack för mig!

Helvetes dag, faktiskt

Imorse kortslöt min plattång än än gång ett hus! Som det hände i gran canaria. toppen. Mådde dåligt hela morgonen över det och fick tillslut lägga lite av besparingar på en plattång. Men min otroligt gulliga mamma (att hon ens står ut med mig) betalade det mesta.

Hoppas denhär håller annars skjuter jag ga.ma produktionen i luften. Hur som helst. Efter min plattång olycka så knatade jag iväg till skolan. Dagen börjar med att vi ska stå och filéa upp fick från grunden. Och ja, vi fick skära i fiskens anal och rensa. Ialf på en fisk. Laxen va i lite bättre skick dock. Gösen hade ätit fisk och då va de ngt bright head i klassen som trodde att fisken var gravid. Ehm ah, som att inte alla vet att fisken inte är ett dägg djur. Alla vet ju att fisken inte föder levande ungar. Fisken lägger ÄGG!

Sen måste jag berätta om våran skolkamrat Eric. Han är en liten pojke med mycke dumma saker för sig. Otroligt elak men kan ibland lägga en och annan skojjig kommentar som man inte kan låta bli att skratta åt. Han la över en disk svamp på bellas bänk och bella ba men vafan e dethär då eric? - Det är en svamp, sånt som du har mellan benen!

Och där dog vi, speciellt jag eftersom att Eric den lilla pojken kasta ett hårt äpple i mitt huvud. Efter skolan som sagt gick jag och min andra halva (Bella) på stan och handlade alladin byxor, Skjorta, fula skor och jag hittade även detta


Någon som vet om detta värme spray är bra eller har jag kastat pengar i sjön?

Kan även glädja er med en dagens outfit bild. Minns inte vad jag tänkte när jag gick upp imorse och kasta på mig kläder. Jag var allderles för trött för att matcha och fixa. men de duger väl. Säg inget annat, våga säga emot liksom.


Efter stan så gick jag hem, kasta i mig mat och sedan skulle jag starta datan men hann somna innan! Så pappsen fick väcka mig innan jag skulle dra och kolla fotboll. Jag ger det en chans, Nästa onsdag klockan halv 8.
Verkade som ett trevland gäng och tror att det kan bli lite skojohoj!
Nu måste jag kasta mig in i en dusch sen sovvvvvaaaa! :)

Pussen


(Y)

Dagen har vart super! trivs så bra i mina flickors sällskap om ni bara visste. Hade planerat en väddl resa inför helgen men jag som e så smart hade ju glömt att det är öppethus i helgen. inga kläder har ja dit heller. För jag har inte beställt serveringskläder och alla i affären sitter helt otämpligt på mitt arsle!
Men ni får lite bilder från dagen ialf





Jag e ganska trött. men jag e ändå ganska glad! :D
Men nu ska ja göra annat än blogga :)

jag börjar bli sjuk

Jag har jätte ont i halsen och snurrig och blir rädd för svininfluensan. Så nu ska jag hoppa i säng så jag kan gå till skolan imogon!

tandställningen borta!

Japp, och jag saknarhan inte för fem öre min gamle tandställning. Ler varjegång jag skådar mitt smile i spegeln. Dom två åren var det värt att offra sig lite!


Fast bilden me tandställningen e tagen nu e slutet så ja har ingen för-efter bild direkt.


Dagens :)


ja kallar de för mycke fritid




hahah nöjdarn ;)

Nog om detta! ja ska nog duscha nu sen får jag se vad som händer. På onsdag ska jag åka och kolla hur fotbolls träningen är sen ska ja se hur jag vill göra :)


natti!

Godnatt gottfolk. imorgon börjar min resa utan tandställning :)
Bjuder på en super dänga innan nattsömnen börjar
http://www.youtube.com/watch?v=MZshID-lu9M

hahahah

Det va förståss ingen mupp pappa fick av mig. Det var en MuGG. Lite fel stavat och g och p sitter på olika sidor av tangentbordet. Hur som. haha

pappas dag<3

Idag e de somsagt pappsens dag! han fick en jätte fin mupp av mig som de stod pappa på sen innuti en fin dikt :) Han blev glad o då e ja glad. Nu ligger ja här i en nybäddad säng och myser, dagens outfit om man ens får kalla såna här kläder outfit

Har ju i princip inga kläder torra. Eller jo men inga som e värda att skita ner en dag som denna. Jag har tvättat 6 maskiner i helgen och känner mig otroligt duktig! :) blev ingen matlagning för mig idag. vi ska överraska han med restaurang mat istället :)

Dagens tänkande handlar om fotboll. det är ett lag här som vill ha med mig. vad fan ska jaggöra. Jag kommer nog börja spela igen, kanske, eller?! hjääälp.
Det e ju otroligt kul men jag får se. e sugen på de ialf :) kan ju pröva ett tag att spela ialf :)

spendera pengar e de jag e bäst på

idag gick vi ut på stan efter lägenhets titten och kollade på clowner eftersom att de va clownens dag eller ngt idag. jag köpte lite skit också


Tröja, linne, strumpbyxor, tofflor och en farsdag present:)




Pappa e som ett barn, ni ser ju.

Moa min sockertopp haha :)

Nu ska ja njuta av livet. hörs


lägenhet

om inte allt för länge ska jag och pappsen till lägenheten och kolla och skriva kontrakt. så idag var det fixen som gällde. inte mycke men mer än resten av veckan när ja gått till praktiken utan smink och oborstat hår(?) ;)
såhär får de bli idag



bara för att fjällräven e de fulaste och skönaste plagget som skapats(?)
Ny kemtvättafd är han också :) nu ska jag gå och kolla om tvätten e klar sen börja bege mig :) Ha en bra lördag kväll allesammans!
Juste, jag ska deppa sönder idag för Rabih åkte ut igår:'( Buhu...

bildör


Jag kallar det rastlöshet


På måndag e den borta!


Omdöme efter praktiken som sagt ;)


Skyll inte på praktikanten! hah

wiho, jag e kung


Nu ska ja kolla på idol, har inte tid med sånt här trams! :) Rabih äger. hejdå

ajdoll

ikväll är de idol!yes! fredagsmys på hög nivå. Dagen idag gickk galant. började hos doktorn för o kolla astman. sedan till praktiken. Fick mmvg i betyg och hon tipsa en restaurang om mig och gav dom mitt nummer. nu kanman inte annat än vänta och hoppas på ett samtal! ska ut och köpa farsdag present imorrn tror jag. sedan tvätta hela helgen sen måndag åker tandställningen bort! :D YES!

Nu ska ja kolla tv och äta godis me pappsen & co.

hur ser framtiden egentligen ut

Ja för tillfället gillar jag läget! Praktiken idag gick mer än bra. Hon tycker jag e så bra så ska gå till en restaurang och tipsa dom om "guldkornet". guldkornet e jag då alltså ;) får se om de leder till ngt. Jag har talang! nej men jag e nöjd med läget och hoppas inte ngn kommer ta lyckan ifrån mig nu. hade tre prov veckan innan lovet. vg på två och mvg på ett. Jag e nöjdarn. låt mig skryta.
Nu ska ja nog sova en stund! :) Mat till farsdag blir nog en fläskfilè med ngn limesås och shit. det blir nog gott. Om jag lyckas med de somsagt! men har ni ngt bra förslag så tipsa :)

....

jag börjar ge er dagens outfit när skolan börjar. för nu ser ja ut som skabben själv. Lämna in min jacka på kemtvätt idag ialf :) 250spänn ba! massa pengar enligt mig. saknar hampe min lilla hampe! :) och alla andra muppar på lidingö såklart!  Somna direkt när ja kom hem så har ingenting att säga. höööööörs!

praktik

Idag började min praktik. Försov mig men som tur va väckte Emma mig en halvtimme innan avfärd! Praktiken gick jätte jätte bra! är super nöjd! :)

Pappa och jag har fått lägenheten ialf som andra hand i 4 månader. sen får vi se. men det känns toppen. Ikväll firar jag med en choklad tror jag. Det var det som behövdes i mitt liv. Lite bra saker som sker faktiskt.
Ska nog hoppa in i en lång duch sen, fila fötterna, skrubba med skrutthandskar, raka ben osv. Fan va fräscht det skulle vara! imorgon ska jag komma upp i tid så ni får se outfit bild. det var ett bra tag sedan sist!
Nu ska ja köra lite cafè world sen äta :) byebye<3

packat och klart

har just packat upp allt, skurat, dammat och dammsugit! e man inte en stjärna liksom? Under en vecka när jag har vart borta har Mio min lilla skruttunge lärt sig gå :) Helt galet sweete! Moa är sprallig som vanligt och jag måste säga att det är skönt att vara hemma fasiken :) jag har ju inte vart hemma på en månad i mitt rum så nu känns det bra igen :) Är dock ganska trött på tillvaron som vanligt. Men imorgon är det praktik och får se hur det går. Vet ju inte ens vart min prao plats ligger :O men det ordnar sig. Hoppas på en fika med bella imorgon. Behöver ngn att prata med. Och bella och jag har inte träffats på hela veckan fasiken!! inte ok!

 

ni fick bilder imorse så jag skippar att engagera mig i detta inlägg. Ska uppdatera bättre hedan efter ialf :) promise!


tidsoptimist?

asså jag e nog världens dummaste människa. Jag gick upp för tidigt och sitter här nu klar och ska åka om en timma och en kvart (?????)

Jag tänkte lägga in veckans bilder nu ialf för er som är lite lite intresserade.


moi

Hanky´s hår! FIIIINT!

Hampe!

Julia och Daaaani :)

Hampe min ven

Min pooooompa :D

Habiiibi :)


jadu.

Vad gör man när man inte ens får en chans?

Hur som haver. Nu ska jag sova och sedan imorgon 13.30 tandregleringen och sedan drar jag hem.  Nu börjar jag deppa igen känner jag. stop med det mallan!

Bra uppdatering hela veckan. Nej men jag har haft annat för mig och ja, men bilder osv kommer imorgon promise! :) Saknar mina små systrar faktiskt. Och min riktiga säng som jag inte sovit i på 5 veckor! GUSCH! Nu dör min dator, ciao :)

RSS 2.0