ledsen

sorry, har inte vart inne på datan på typ en vecka. kom hem från pappsen igår sen va ja inne en snabbis men datan e så cp seg hemma så jag sket i de. Jag har massa bilder från nyköping som jag lovar att lägga in! Uppdatering kommer så håll koll :) Nu e jag hemma hos tobias och jag e helt genom stekt! mitt ansikte är typ, rött :S Euw! whatever, Jag älskar mina små systrar! moa har ringt mej nu sen jag åkt där ifrån och sagt älskar malii. och typ godnatt, asså döööt unge!! pusspååååt!! hejdåå :)

tröttig, förvirrad, bajs

Kan man lita på folk längre? Hur ska man kunna veta vilka som faktiskt är ens äkta vänner? ärs,, skiter i hatten nu alltså. Appro på ingenting så är jag stekt :Omin hud är stekt! kolla liksom

Dock är de brunaste stället så lite fusk är de.... (A)

Fan  va dryg jag är förresten :S pratar bara om att jag solat och blivt stekt and so on.

Jaja, idag har jag och lisa och jenny , julia och danni legat vid julias pool hela dagen! GREAT!!!! Nu e jag hemma, ska packa, upptidigt till tandläkaren sen till pappa älskade ungar och Emma :) Med ska Lisigrisi! it´s gonna be fun! Ska be lisii skicka bilder från idag så lägger jag in dom sen :) Loveya all! not men kunde gjort. Nä inte de heller :S
Saknar min skåning till kusin matildaa också! planer på påhälsning där senare i sommar :) loveli!

LIVEYOURLIFE

Livet leker medan ja steker! Vädretär helt jävla amazing!!! Loveit! Dålig uppdatering, förlåt för de.. :/
Anyway, Igår stekte vi satan allesammans!ja ar även bild från gårdagen. Senare på dagen var jag med pella. vi lagade pannkakor :) otroligt lyckade faktiskt :) kort på det också :) Livet leker, och jag lever livet :) På fredag bär det av till pappi med lilla lisi! härligt :) men måste ta med bikinin så vi kan ligga och steka så man bättrar på brännan :) Idag skajag kolla på fotbolls match. Mitt gamlalag som slåss om segern :) i love it! Sen blir de vell leka med någonrolig antar jag :)
Mera uppdatering imorgon eller något :)


Gårdagen


Pannkakor bymalin and pelli :


Varför man älskar väddö!




Tobias kattungar, SJUKT söta !! :) 

 
Ohyes


Dagens :)  Enkelt bara,:)

OHHAPPYDAY

Nu funkar  änterligen min data och mobil tillsammans, nu kommer lite blandade bilder från midsommar och innan :) pusspåt! Nu sitter jag här med jenny. ska vell hoppa in i en dusch sooon, sen kanske basta hos tobias eller åka och fiska med julia och dom. skojohoj!

Jadu, vi hade ialf tur med vädret :)

Hannah och hennes elpacogrande!

Jennnnnnnyyy :D <33

Jaruu, där har vi mej

Lisi och Malin

julia snutte

Dannubooooooi

Yeeeeeah

Jenny (:

Jagvet att ni gillaré


Här e vi pigga och nyktra :) visserligen lagom

Ohjaaa

Slutar dagen med en bild på mig och Lisiiilove

tröttig

Kom just hem från Jennnnnny. Vi har vart där med lite folk och spelt sällskaspel mm ;) Nu sitterjag här med jeny och min mobil framkallarsprutmensoch huvudvärk. ja som sagt, bilder går inte att lägga in så vi får satsa på en dag imorgon helt enkelt ! babomba! Nu ska vi slå på en ruuuuulle och checka lite läget ;) seya!

ohja

Hejhejhallå! Hemma nu, hos jenny alltså:) kom just hit. klockan är 03.33 och Jenny är full som ett svin! jag spåra dock inte ;) Nu ska vi typ sova :) kanske ;)

GLAD MIDSOMMAR SUCKERS!

Ja och Jenny ¨åkte ¨på en liten roadtrip och kom hem vid halv 5 inatt då jenny skulle åka och jobba(?) smarta! iallafall, vi hade det mys ialf. Nu sitter jag här som en liten skabbhäxa så dags fö dusch känner jag. Kanske lite frukost med. Dagens outfit kommer komma och såklart midsommar bilder :) ska försöka göra mig en krans men ja venne hur man gör :/ anyway! Hare bra sålänge pussiiis :)

kuljävlajul

Nu sitter jag och Lisa hos nicke i sandviken(världens ände?) Anyway, hans finska kompis är här med :) kulkul! julia och danni kommer kanske hit sen och Jenny kommer hit sen :) kulkul igen dårå. Nicke e inne i sitt stora husoch hämtar te till mig och lisa enbart för att vi tvinga han dock. Så nu sitter vi här med hans kompis stackarn. Men han e trevlig ialf :) haregulligull nu pussisar <3

känsliga tittare varnas!

Vakna idag vid 2 :O gick och la mig vi 9 och vakna två!? de händer inte! Sen så kom Jenny hem till mig och vi satt och prata lite sen upptäckte vi detta!?

VAD ÄR DE LIKSOM?! Om ngn vet så skriv. Här blir man ju lite nervös liksom. Blind eller vad är det frågan om..

Anyway, nu ska jag snart fixa mig för min favorit är påväg hit ut :) Japp det är Julia jag pratar om :) Har lovat nicke att åka och hälsa på han och hans kompis ikväll också. en snabbis enbart ;) jaja mera info kommer vell. Men vad ska alla göra imorgon? :) MIDSOMMAR! wihoo :)

TRÖTT

Jadu, Godnatt du där bakom skärmen. Jag håller på att tuppa av för jag är så trött så höres :)

Vilken smälla!

Går dagen var WONDERFUL like everyday with this fantastic class! gonna miss it!!!  anyway. Går dagen/natten spåra
galet! Hejohå! spåraspåra! men så är det faktiskt att vara tonåring och  för dom tiderna där man spårar så har jag faktiskt tiden inne mammsen ;) Jojo, kom hem idag som ett vrak och slängde mig in i en dusch och fräscha upp mig. Efter det åkte jag in till Marcus ett tag, myspys. Jaja, nu sitter jag här me lisenfisen och vi ska bada med jenny och hannah, om jag orkar. Har ju trots allt bara sovit en halvtimme inatt och natten innan somnade jag vid 4 så SÖMNBRIST! Så vi får se vad som händöööör! Pusspåre! lite bilder sisådär.


Alla tillsammans och alla ihop!


5kamp (?) ;) cocosbolls ätning vetdu


Jimmy dårå typ ;)


Matdags? xD


Flickor<3


Vilken start på lovet! Repris om det gick, JATACK!!

tjihoooj

Nu har jag och Lisanfisan vart på singö (?) hos petrus och hämtat hans bergsprängare som jag hade på ryggen påvägen hem och nästan dog?! :O sjukt jävla jobbigt! jaja, Nu ska vi hem till lisa och sova och snacka massa strunt :) Men mobilen är ju alltid min trogna vän så vill ni något så smsa :) 0767151511.  Imorgon ska jag lisa och hela gamla nian ut på en ö och grilla tälta festa och ha så sjukt jävla nice! Supdejsnygg säger jag bara! så imorgon kommer det inget inlägg utan det kanske kanske kommer ett på onsdag kväll, det bror ju på. Ska ju in och leka med lillMarcus på onsdag så vi får se. Men imorgon blir det dygna på högnivå så får se hur mitt pshyke är på onsdag ;) Jiajia! Nu bär det av till linders lya! Hejdååå :)

Appro på linders lya! Här har ni na! http://linderlisa.blogg.se


apro på ingenting

Ja men hejhej hallå! apro på ingenting nu sisådär mitt på blanka kvällen så tänkte jag dela med mig lite av enn bild på bilden jag tog med till han som skulle tatuera mig och hur den blev (:

Dååå ;)

Åt fel håll, men så blev den ialf.
Visst vart den finare än på min bild över? :D

Mååndagen

Idag sovde jenny hos mej :) vi vakna vid ett sen då kom Lisenfisen :) vi åt lite frukost och tog de lite lugnt :) Jag hoppade in i en dusch och sen åkte jenny hem ;) nu sitter jag här med lisa och klockan är redan halv 5 :O chillipilli! Emma och Danne kommer förmoderligen hit och umgås med oss fast hade vell tänkt att hitta på ngt men vad ska man göra i detta hemska väder!?!?!?!?!??
aja, Backontrack Här är en dagens outfit bild ialf :)

Wihoo :)

JAG ÄLSKAR ER!!!


Emma, Malin,Jenny,Jennie,Josefin hjärtahjärtahjärta!

En liten bild från i fredags


Här e vi naturliga med o plattat hår och lite slarv smink. MEN vad gör de om hundra år?

Söndag REGN !

Kom nyss hem från Tobias, Somnade där igår efter att han jag jenny och marcus kllat på film. Ivar kom även senare på natten full och somnade på soffan ;) Kom hem nu vid halv fem efter att jag slappat hela dagen :O Nu ska jag hoppa in i en dusch sen får vi sevad jag skahitta på :) JAG kom på en sak som jag inte sagt :O Jag höjde mig från 225 poäng till 255 nu till slut betyget :D Ganska nöjd faktiskt! plus att då e jag helt säker på att jag kommer komma in på mitt gymnasium i nyköping vilket innebär FLYTT! Fyfan så härligt! jag längtar kan jag ju bara säga :) Jag är sämst på att lägga in bilder men det är för att både min data och mobil är rena rama pain in the as! domvill liksom inte fungea tillsammans, men så kan det ju också vara (A) Aja, duschen nu :) Be back bitches!

lördag®n

natten till idag va lite av en egen sort.Jag jenny och Liseee fick en tok idé att åka in till norrtälje för att köpa godis. Vi åkte in på våra små moppar. De tog 40minuter xD inte så farligt ialf känner jag ;) Där inne träffade vi Marcus. myspys! vi drog hem vid ett tiden och la oss vid 3 typ. vilken liten resa ;) Nu idag har vi inte riktigt bestämt något. Kanske hem till tobias och basta (?) vi får la se:) hörs bebisar! kissssssses

Bilder :)




Innan skolavslutningen :)



Mobergs bar :)


Säger hejdå med tårfyllda ögon til er som gjort mina tre år på högstadiet till det bästa! Jag kommer sakna er så oerhört mycket!! Men jag lovar att jag alltid ka minnas er! Det kommer vara svårt att låta bli faktiskt. Ni tar upp mycke plats i min lilla hårddisc i hjärnan måste jag säga. Ni är helt otroliga! Älskar er really!!

SUMMER HOLIDAY

Okej allesammans, Sommarlov!! hur härligt är de inte liksom!? Igår slutade kvällen underbart lyckat. Utan dricka men kul hade vi. Jag jenny och vic va hela kvällen på mobergs och dansade häcken av oss. Hur galet som helst. Draget var lite sisådär i början men den artade det sig! Idag tog min bästaste vän Marcus sudenten. GRATTIS bebis :D Nu e du stor fan! även en ros till dig för att du skjutsa in oss till mobergs och hätade oss, PUSS! senare idag vet jag inte vad som händer. Har just duschat och städat mitt rum :) Men ska  kanske dra ihop ett gäng och ta och hinka lite sisådär. men vi får vell se ;) Hare bra sålänge :) en bild från gårdagen på kvällen och bilder från skolavsluningen på mig kommer :)

Skolavslutning

Åh va hemskt! Nu e de helt slut med terminen! skönt men tråkigt :( Men men, nu e jag hemma liten stund men ska iväg snart eller ngt, mobergs som gäller :) myyys :)

Regnlandet?

Jahåå, nu sitter jag här med bästaste Jenny :)  vi ska maybe köpa godis snart. Men eftersom att jag ätit som en jävla flodhäst nu så magen typ ploppar ut är jag inte särskilt sugen för att vara helt uppriktig. Men men de blir som de blir. Jag och Jenny var och hjälpte lisa innan balen :) OH så tjusig hon blev! Jenny satt iofs bara där men jag gjorde lisas hår :) de vart jätte jätte fint! fast på bilden är lockarna lite ur men de är wonderful ialff :)

KOLLA SNYGGINGEN!!

Och idag hade vi typ avslutnings lunch. Väldigt trevlans! såhär såg jag ut

Jag valde att inte platta håret idag bara för att vara lite för ovanlighetens skull ;)


AWIIIIHOO! SOMMARLOV IMORGON!!! LOVEIIIIIIT!

Onsdag

Idag har vihaft avslutnings middag :) riktigt mysigt! Lärara gjorde en sång om alla elever. Ommmig tog dom upp att jag och jennykändes mest igen somos tillammans och att vi minglade runt på våra klackskor ;) haha.Nu skajag hem till lisa och hjälpa henne med håret inför hennes bal :) jagvet. jag kan vara väldans snäll ibland! Hörs later! :) pussss

Torskchampinjon

Okej nu är det såhär. Alla jävla idioter som låtsas bry sig om mig, eller bara finns där till och från kan ta och göra något annat vettigt! Från och med nu, ni som läser detta och tar åt er, S T I C K ! Ordagrant! mitt sommarlov ska inte sabbas av någon som inte är äkta och som inte tar mig för den jag är. För jag är faktiskt Malin Wahlgren hur mycket ni än önskar att jag vore någon annan. Here i am! And i don´t care any more!

I took away the pain and i can see clearly now as you are gone!

Live your life! TJOHEJ!

fuck-you.jpg fuck you image by flipy101


Tisdag

Hejhejhallå! Gårdagen vart helt oslagbar! Jag älskar min klass mestaste och de kommer bli tomt utan fortsatta år utan er! Nu fick jag de sagt ialf :) Grönan va heltunderbar alltså! Fast jag har märkt att hjag blivit riktigt jävla chicken :O men jag åkte allt till slut ialf. Jenny fick till och med upp mig i frittfall tilt :O bölandes dock! kortet blev, He-he, Fiiint! Älskar´t! här kommer få bilder från gårdagen. Fick inte så många. glömde bort kameran helt enkelt :O

Victoria i Kaffekoppen :D



Jenny och Jennie i kafekoppen ;)


Emma och jag i kaffekoppen! :) (herregud, ursäkta bilden på mig)


Kom igen! :O Hur söt är den inte liksom :D Bebisrosa!


Ja och dagen idag då. Jag gick upp vid 12 för att åka med 13.00 bussen till norrtälje. Jennie fyller år på torsdag så jag och Jenny åkte till norrtälje för att handla. Jag hade visserligen redan köpt present men sällskap skadar ju aldrig :)
Jag köpte ett par as söta trosor till mg ialf ;) Sen åke vi hem vid tre eller något. Träffa Ivar och Anders på busstationen :) trevligttrevigt! Nu väntar jag på mat oc Lisa :)
Ha de bra!
Dagens oufit här iallafall :)

Enkelt, mysigt. kul ;)

Omhelgen

Nu är jag hemma efter en lång resa! Ska lägga in lite bilder nu, sen ska jag åka och kolla film med ivar, emma och danne. efter det ska jag och emma hem hit och sova för imorgon är de grönalund som gäller! pus att v ska se bio innan,änlar och demoner ;) Ska bli feting naaaaaaaaaaajs! Ursäkta mitt tråkiga sätt att skriva men e sjukerligt trött! pussochpetting!

Jenny, Malin, Jennie med våra vackra vackra skoltröjor!

Malin , Jennie, Jenny

Älskade tok unge!

Miss it alot!!!

Där va det roliga slut. men ni lär ju få bilder från morgondagen i övermorgon. för imorgon kommer jag hem sent och jag lär vara trött ;) men ha de så länge!

söndag

Nu e de morgon och jag e vaken för att Moa kom imorse och hoppade på mig och sa vakna mali! Malii vakna!
Haha söta unge! men nu ska jag göra the sen olla tv med resten av de family. Sen ska jag hem. mera uppdatering then! :)

goodnatt

Något som jag verkligen uppskattar nu är Moas stora nalle! det är min kvälls räddning. Som ni säkert alla vet så är jag väldigt väldigt mörkrädd, eller om man ska kalla det ensamrädd? för när jag e själv e jag så grymt rädd! men nu har jag äntligen kommit på en utväg! Gosedjur! underbart påhitt! godnatt nu allesammans :)

åhå aha

För att hänga med i svängarna så tänkte jag haka på när de gäller "hiss/diss" grejen ;)

DISSAR

Okej ingen ska ta åt sig nu men folk som sprayar över eller suddar sitt fejs på bilder! Hur jobbigt är de inte liksom? Sitter man och läser och är intresserad på hur en människa ser ut så kommer det en bild där man bara ser kläder och kropp. Så otroligt tråkigt. Man är inte unik för att man har en smal slank kropp med fina kläder! Man är unik när man kan stå för hur man ser ut för man kommer aldrig bli snyggare vare sig man suddar ut ansiktet på kort eller inte? Visst att man kan ha komplex för sitt utseende men skit i att ens ta bilder då, eller vad sägs om att bara se på livet ur en annan vinkel ? Att man faktiskt kan vara omtyckt även fast man inte är lika snygg som folk på röda mattan i Hollywood? Nu skrev jag en hel bok men de är verkligen värt att ta upp! ;)

Ytliga människor
Det är lite samma sak som förra dissen. Folk som tror att allting sitter på utseendet! Folk som kanske är jätte feta och helt groteskt fula kanske undviks av tex klasskamrater, vänner, kankse till och med familj! men jag har faktiskt lärt mig att för det första säga till dom som dömer folk på det sättet, och för det andra se den personen som en helt vanlig människa som man kan vara trevlig mot, säga hej och behandla som en människa ska behandlas. så som jag själv skulle vilja bli behandlad! Jag älskar att säga hej till folk som jag vet är lite utstötta och inte riktigt är "med" för efter det mår jag som person bra och kan känna att jag gjort någon annan glad av ett vanligt hej! hur bra är det inte liksom!?

 "Pappa betalar" snacket!
Kom igen, hur länge ska man leva på det? Visst, skönt och enkelt sätt att leva. men någongång måste man vell lära sig att leva på sig själv och inte på pappsen!? han kommer ju så småningom att dö och man lever vell själv inte på någon annan? Jag tycker att alla borde få lära sig att både tjäna, spara, prioritera och sköta sina pengar redan vid 15 års ålder åtminstånde :O Visst att man kan be om pengar till vissa saker som barnbidrag/studiebidrag helt enkelt inte räcker till. Men att alltid leva på sina föräldrar är vell lite väl?





HISSAR

Småsyskon
Man lever ett liv fyllt med problem och man skulle bara vilja gå och dö, MEN så finns det saker som får en att se lågan. Kan de vara något annat jag snackar om än småsyskon? Visst att dom kan vara rena rama plågan, pain in the as! Men när dom är glada mysiga gulliga så får man verkligen livsglädje! VERKLIGEN något man behöver! Så alla borde skaffa sig småsyskon ! ;)

SALT
Och nej, de är inte salt salt jag pratar om ;) Det är helt enkelt butiken SALT! Jag sprang runt och visste värken ut eller in vad gällde kläder till skolavslutningen. men så dök den helt underbara affären upp och där inne tjejer, där finns det kläder! För helt otroligt rimliga priser! Kläderna där inne är liksom fräsha! sånt man kan ha till vardag och fest ;) Loveit!!!

Högklackadeskor!
Okej, såhär ligger det till! Jag som själv inte är en pinnsmal människa med små ben tar stor glädje av klackskor! med klackskor kan man på två sekunder få en snygg form på benen! hur underbart låter det inte liksom! plus att man känner sig ståtlig där man går i sina gyllene skor :) Det passar typ till allt förutom mjukisbyxor och såna myskläder. men jeans och klänningar och kjolar och såna saker. Då kan man på enkelt sätt vara snygg både till fest och vardag :) wonderful! Och är man kort och missnöjd med de kan man även där ta klackskor till hjälp ;) lite jobbigt blir det ju för dom som tycker att dom är för långa. men då kan man ju ta en klack :) somsagt. Klackskor hissar jag flaggan för!


Nu vill jag minnsann att ni ska tyckatill om min lilla lista! så kanske kankse den kan återkomma ngngång :)

lördagen följde

Idag har jag pappa ´Mio och moa vart på stan en stund, fast pappa och mio gick hem och jag och moa gick en sväng till. jag köpte en tröja faktiskt :) sen kom vi hem och jag och moa la oss i sängen och kollade på sunes sommar ;) HUR ROLIG ÄR DEN INTE LIKSOM :O
men båda somnade :) trots min lilla powernap så är jag trött nu :O klockan 7 liksom!?
Men nu ligger moa och mio och sover ialf så ska vell jag pappa och emma slå på en film och ha lite lördags mys :)
jag kommer hem till landet imorgon, då kan ni få lite bilder på min nya tröja tex, men dedär med bilden på klänningen tar jag nog tillbaka för jag vill att de ska vara lite spänning till själva skolavslutningen ;)
Ni får ha det bra sålänge, Be back soon! Pusslipusspuss


GRATTIS MOA förresten :) Hon fyllde dock år igår (fredag den 5:e juni) Men bättre sent än aldrig :)
Hon fick massa massa presenter!


lördag, nationaldag :)

Idag vakna jag vid halv nio av att moa hoppa på mig ;) Härligt såhär till helgen he he ;)
Jaja, nú sitter vi här, moa springer runt med massa koppar och bjuder på kaffe ;) osynligt och osmakligt sådant! senare ska vi vell ut på stan en stund :) Emmas syster Therese kom just hit också :) trevligt trevligt! Nu ska jag nog ta mej en kopp te sen mysa galet! ;)
Tjolahopp

Nyköpiing

Nu e jag i Nyköping. kanon kul! kom just hit och då va fortfarande mina små skitungar vakna men nu ligger dom i sängen och sover. Jag e helt slut! men nu har jag äntligen hittat min avslutnings klänning ialf! guuud så skönt, jag är dessutom ganska nöjd efter långt letande! galet vad jobbig jag är när de gäller shopping! menmen, thats who i am! bild på klänningen kommer senare när jag kommer hem tillbaka till väddö. Eller mitt andra hem kankse man ska säga, för jag bor faktiskt snart här i Nyköping, på hel tid! SÅ jag längtar!! Nu ska jag kolla på talang.
Ni kan nå mig på min mobil, den är ju alltid med. 076 7151511. Puuusss

Dummamig

Förlåt såååå mycke för sååå dålig uppdateing! hm,, bättring påväg! Nu istter jag hemma hos pontis me hans gääääng *pfft* ska snart hem och osva packa duscha, maybe! Imorgon ska jag hem till pappa :) Moa fyller ju år och de går ju inte att missa! Be back bitches

Nattiii

Godnatt raring! Dagen har vart bra, så nu ska jag hoppa in i en dusch sen njuta av livet som sovande! pusspårej!

Onsdag

Genrep hela dagen då! :) De blir bra dehär! ni som har möjlighet att komma och kolla GÖR DET! 18.00 folkhögskolan :)

Vad har vi människor gjort för ont för att förtjäna dehär hemska regnet :O b a j s på de!  det är verkligen hemskt!!

Förlåt men ja glömde verkligen att ta dagens outfit bild idag :/ Jag är sisådär lite vimsig av mig!
Nu sitter jag här och väntar på Emma :) vi ska vell ta de helt och hållet galet lungt antar jag :) Härligt det!
Det är något fel på mig :O jag är så otroligt godis sugen hela tiden ? :S
jaja, rund och go!
Ngn som har tips på avslutnings klänningar ?
Jag har funderat på att gå till SALT och Oasis i sthlm men det e ju en bit här från bondelandet ;)
Vi höres snarast!
Puuuuss


Regntisdag

Jaha idag i skolan har vi bara övar cabaré. jobbigt. Nu dricker jag te med mitt oförglömliga sugrör! ett hett tips att pöva de. tet blir myche godare :)
Här kommer dagens outfit och en hm, ja ful bild (?)


Malin<3Te !

Nu sitter jag här och väntar på emma :)
See you later !

Du får blinda människor att vilja bli seende!

Nu ni gott folk tänkte jag hoppa i bingen!
E rätt väldigt trött så :)
Nu tycker jag dessutom att ni ska säga till vänner och alla att kolla på min blogg så ja får lite läsare:)
P U  S S ! och godnatt!


Sol måndag

Idag har vi ´steeeeekt! nej då inte så mycke. Efter skolan åkte ja in och träffa marcus en snabbis, alltid trevligt! dock va ja ganska otrevlig och drog hem tidigt för ja e så jävla trött! Idag så märkte vi att dom öppnat caf´e björken igen men med ny ägare, Hon va helt underbar! helt klart min dröm mormror! där åt ja två glassaridag, mums!
Lite bilder sisådär då :)

Dagens



Glass ät på önskemormorscafé ;)



En bild me bästalärarenochbästavännen.se


RSS 2.0