jadu,

Dagen har egentligen vart ganska seg och ja. Vaknade vid 12 och då gick jag ut på stan med huvudkudden kvar på huvudet kändes de som. fikade, gick och fixade mina eyebrows och sedan bar det av hemmåt. Åt middag och efter middagen gick jag och Emma och solade. Hade kunnat bli en trevlig upplevelse om jag inte behövd gått hem med en röd stjärt. Ingenting vart bränt förutom den. Och nu snackar vi inte bränd.. Nu pratar vi BRÄÄÄND!! knall röd liksom!
De bästa på dagen måste vart detta


Gårdagen va ja ute och åkte pulka med pappa och moa och det såg ut såhär

Och dedär är inte jag eller moa utan dedär är min mognapappa till far! ;)

Nu ska jag göra ngt vettigt. ha´t!

göra stan

Är det inte hemskt att man typ kan köpa sig lycklig? ialf för en stund! Har gjort stan idag och kom med en herrans massa saker som ja inte har ngn aning om, men ni ska först och främst få kort på mina skor och väskan ja fick i julklapp av pappa och co.



Love them totally!

Sedan har ju jag somsagt vart på stan sedan klockan tio och gjort slut på nästan alla mina pengar.. Bra malin wahlgren ;)
Dethär har jag köpt

Svart tröja med glitter i att ha på nyår ;)
Vitt baslinnne
Och mina fina glitterleggins som också kommer att ha sin premiär på nyår :)

Underkläder sitter aldrig helt fel de heller

En tunika, likadan som jag har fast en annan färg
Linne likadant som jag har men en annan färg ;)
Sökra kort med andra ord!

två tröjor som jag inte har sedan innan ialf! good work!

örhängen som jag  har sedan innan men nu i favorit färgen :)

Och parfymen som luktar bland de godaste jag vet. Nästan..

Jaja, nu har ni säkert tröttnat men inte jag så ni ska få söta bilder på Moa sisålänge med:)
¨


Moa är söt och plattar håret med min mini plattång. och Nej självklart va den inte på. Ni tror vell inte jag skadar min lilla prinsessa?!

Nu ska jag nog lägga upp och ner, dricka te och ta tigerbalsam under nosen. Är lite påtok för mycket förkyld. RIP Mc Arvids!!

hemma igen

Efter en galen vecka på väddö är jag hemma i Nyköping igen! jag blir något otroligt glad av att få möta mina små sisters med en kram! Mio har ramlat in i skostället och ser ut som en krigskämpe i ansiktet med ett plåster på ögonbrynet. Hur som kommer lite bilder från veckan







Fixade även till mina tatueringar. Resultat!

Nöjd men de gjorde som vanligt ooont!
Nu ska jag laga lite mat sen umgås med andra än datan för de är ju liksom inte så mycke till underhållning ;)

:)

Ja vad ska man säga. Jag och Emma har haft en rolig dag och här får ni lite bilder




Ni kan aldrig gissa vad vi gjorde! Ni kanske tror att vi åkte skridskor. Men så var inte fallet. Det fanns nämligen ingen is så vi kämpade oss upp för hela älmstaskolans backe och satte oss och drack varm choklad och kolla på utsikten. Den backen måste vara minst 20m ialf. låångt.. hehe. Myspys va de. Tidigare var vi inne i norrtälje och jag köpte en tröja :)

Och innan det tog jag massa egoklick!





Ah fråga inte vad jag gör men ialf!
Imorgon ska jag baka med jenny och kanske lisa vad vet jag. Sedan åker jag och sover hos jesper och på Söndag ska jag fixa mina tatueringar igen ;) Ont men ska man vara fin så får man lida pin!
Nu ska jag ringa hampe och sedan hoppa i bingen! Pöööss!

vakeupcall

Marcus ringde och väckte mig idag. kul kille! Nu ligger jag här. Besviken. så tänker inte skriva någoot.

...

Ja nu e det såhär att jag är otroligt trött och ett lov sitter inte fel nu på torsdag. Jag har ingen ork till något och tror att jag ska pausa lite med bloggen. ja Bloggar när jag känner för det hädan efter. Jag har liksom ingenting roligt alls att dela med migav och är inte det minsta ambitiös här och det gör även min blogg trist och grå. Ja får be så mycket om ursäkt men läget ser så ut. Ni ska ialf få en kort recension av helgen. Det var film, myspys och skoj. Den va lugn men ja hade trevligt!
igår vart jag utkastad av tåget i flemingsberg också för att jag är totalt pappskalle och hade inte tillräckligt med pengar kontant på mig. Så avkastad vart jag men sedan kom gubben ut som kastat ut mig och började skälla ut mig efter noter (jag som var en duktig flicka och gick av när han bad mig??) Men han ville inte stå för någon våldtäckt så jag fick iallafall åka med sen. Ska jag tycka synd om honom som antagligen inte fått ngt på länge eller ska jag slå mig på käften som inte hade hjärnan med mig? ah ja vet inte alls. Men nu får ni dagens outfit!


Sen ska jag visa er en SNUSKIG parfym!! EUW den luktar seriöstr smuts!!


Dirt liksom. Det fanns även en i samma märke som luktade "mellan lakanen" och massa annat snuuuusk!!

 

Nu ska jag prata vidare med Leeenart i telefonen ;) mwa!


...

Dramatisk kväll, sova!

!

Erik van, jag e nöjd. Livet e kul! Kommer hem imorgon och kanske kanske uppdaterar lite. hej!

Mjukis

Börjar detta inlägg med en fin bild på en fin ko

Jaja, sorry för min braiga uppdatering. Can´t help it. Tränade igår och sedan pluggade jag så så får de vara. Men ingen självömkan i onödan. Jag gillar de.
går såg ja ut såhär

Oh crap. i looked like a fat cow! live with it malin!

Jag har namnsdag idag. :)
Jaja. idag kollade jag på teater faktiskt. de var utvecklingsstörda som höll i den. ganska så skoj ;) rena cirkusen. Men dom var söta ialf.

Nu ska ja packa, plugga och vänta tills andrews friend åker hem för ja lovade o vänta på ahn på msn så så får de bli!

Sen älskar ja min pappa trots att han e pengarkåt, barnslig, övervakande, trasslar och till och med att han hatar att jag e tonåring. Men pappa, ja älskar dig ialf :)
(jag e för snäll)

Nu som sagt. saker ropar på mig, Mwa!
Juste sen hatar ja bella med. hon är en svikare. hon sviker mig för att sitta hemma och slicka kristus röv. Hejdå Bella. Nejdå. ja älskar till och med henne trots allt. Min lílla pojkturk!

Juste ja kanske ska säga att ja e borta under helgen. Drar till Jullan!

dagen i ända

jag gick på spirometrin ialf och de gick bra! sen efter gick ja och kolla runt och gick även och hörde på ett konditori hur de ser ut med jobb så ska ja ringa han som äger det imorgon. KANONERS! hur som haver. såhär såg ja ut idag

enkelt och till och med lite tråkigt. men denhär dagen sög. Min ENA toffel har någon ätit upp i skolan så jag har gått runt med en toffel idag...
Får bli att köpa nya då :/
Nu ska ja öva lite franska eftersom att vi nödvändigtvis måste få¨läxor varje dag där. Skit också..

spirometri

Idag har jag en hemsk mensvärk och skulle helst skjuta mig själv. Efter skolan ska jag på spirometri?! ah till doktorn och kolla andningen ialf. Hörs efter de. svenska nu!

,,,

Godnatt.

anonym

Tack för tipset men det är liiite sent dock :/ har redan beställt den! Men jag e nöjd än så länge. Blir nog bra!:)
Nu ska ja baka lussebullar. puss!

france

Nu har jag franska. Och jag har tråkigt med. Ska nog beställa kläningen idag ialf. Sen ska jag ju baka lussebullar åt emelie med. (Y)

Dagens

Nejdå, självklart gick jag inte naken till skolan. och inte heller med den minen. Den får stanna hemma i sängen. Såhär såg jag ut




Slut på de roliga!

satsa?

tror jag beställer hem denna skönhet imorgon! Eller?

kräftor

Idag till middag fick det bli svenska kräftor med hemgjorda baugetter och julmust. Det var jag som hade vart så kreativ idag och bakat. Jag e duktig jag. Goda vart dom också. Slängde även ihop en limpa för nöjjets skull. annars har ja inte gjort något idag. Men imorgon ska jag göra lussebullar åt emelie. Pappas tjejs kompis för hon gillade dom så mycket. De ni! Jag har inga bilder att bjuda på idag men däremot en bra låt.
Owl city - the saltwater room

Nu ska jag plugga franska, Puss!

bullbak

idag har vi bakat lussebullar här hemma må ja säga!
Och sedan har jag kommit fram till en sak. Saffran är sjuuukt dyyyrt! en påse med 0,5g i kostar 37 kr! 37 fucking kr! Det vart ialf super goda bullar så de va de värt. Dom godaste pappa någonsin ätit ialf ;)





Fina goda luseebullar med mandelmassaa i! MMM:)

vad ska vi säga om detta

Okej, e detta ngt ja kan röra mig med ute eller ska vi totally dissa den idén?

Röda mig


Neutrala mig


Coola mig

Ha överseende med att jag e sminkd nu gottfolk. Förutom det roeda då förståss.

en hel del

Jag har en hel del piercingar och tänkte att ni skulle få hjälpa till och välja. Min favorit är denna!


Och nu kommer resten. rösta antingen den som jag visade som får stå för nummer 1
2

3
4
5
6
7
8

Rösta nu så får jag se vad ni tycker :)

herre min skapare

Jag är stolt. Jätte stolt över att få bo i samma laand som Erik. Han kommer bli stor mina kära vänner! Guryn är något att lita på och dom har gett han mer än lovade ord. Vilken röst, vilken stil och vilken kille! jag kallar det mållös! Det var allt jag hade att säga. Rösta. Jag har redan gjort de ett ex antal gånger nu. STÖD ERIK!

mjohaha

Efter skolan gick jag och Bella på stan. Hon julhandlade och jag handlade också lite :)




Jag vet att ni älskar mössan egentligen. Jag gillar han ialf :D 40kr va han fan värd! då har mina gråa sådan mössa en vän ialf :)
ja skulle behöva en dusch. Ah de skulle jag. Någon som vet om foudationen är bra?
Pussen

förlåt

Gud förlåt för hemskt dålig uppdatering. Igår va jag med snyggandreas ;) Vi kollade film sen drog han vid 11 och då satte ja mig och fixa lite på datan sedan sov jag. Idag vaknade jag tio i 8 typ men hann till skolan. Jag ser dock ut som groteskus faster. Men vem bryr sig (A) Ja får vell säga ursäkta till folk i omgivningen för att jag är skabbig eller ngt. Och TACK EMMA som fixat min blogg :) gullegull. Men nu har jag eget arbete och måste fixa lite skit :) Pussen

glömde..

Jag glömde ju skryta om mitt matteprov nu ju! Det var en fråga på de som bara jag i hela ettan klarade ;D DENI! lägg de på minnet. Man får nöjda ibland..
förövrigt sånsuger livet. Va på fotboll men gjorde bara i en timme. gymma då alltså. sen åkte ja hem för o göra lite läxor och de ska ja göra med. Godnaatt :)

Peter bögback

Ja tycker peter jöback e braa! de vankas jul när ja hör han så nu spelas det peter!
Idag såg ja ut såhär




sen moa min cooling til syster. Stackarn ramla nyss ner från min säng också :/

Ikväll vankas de träning sen soooova!
ja har inget att tillägga nmer än skolan söög!


julbord

idag va skolan jobbig men ikväll belönas jag med julbord. UTAN BELLA! må henne brinna i helvettet! Nejdå. ja älskar min bella, men hatar när hon e wrong...
dagens


och en bild från utanför min skola

Vackert. Jag ska på julbord i skolan med familjen typ vid6 ;) goooott!
Imorse fick ja öppna min julkalender också ;) MMM chokladkalernder e fan naaajs! Puss Malin

RSS 2.0