hanky

ligger här i sängen naken med en sovandes hanky! hon skulle bara sove tio minuter tillsa hon för en timme sen. men jag vågar inte väcka henne:$

Idag är det kanske bio som gäller! Sen kankse träffa lennyboy sen kanske träffa lisa och jenny. Sen ska jag nog träffa jullian och danniboy! :D

Livet är underbart och jag ska nog väcka hannahs så ja kan få gå upp och koka ett ägg för jag e hungrig :(

Vet inte om det kommer bli ngn vidare uppdatering denhär veckan ;) det får tiden allt bevisa för jag lägger inge krut! Hannah får vakna upp till en underbar röst på min dator ialf. Rabih - driving one of your cars!!!! ALIBABA VAD BRA HAN ÄR!

Saknar min Bella när jag inte är med henne :( A men det var vell de! hörs :D <3


bellabella

prata nyss med min bella, asså den bruden!
Haha hon hade vart på en fest och sett värsta hunken med typ lila kläder och då drog hon ett band direkt i hjärnan och tänkte på mig haha så hon gick fram och frågade om han ville ha en tjejs nummer haha! men han hade brud :/ men bella tänkte på mig och fan va go hon är! haha.

Haha aja, vad gör jag uppe! imorgon börjar mitt lov, partajj!
Hörs :D <3

bellabella

prata nyss med min bella, asså den bruden!
Haha hon hade vart på en fest och sett värsta hunken med typ lila kläder och då drog hon ett band direkt i hjärnan och tänkte på mig haha så hon gick fram och frågade om han ville ha en tjejs nummer haha! men han hade brud :/ men bella tänkte på mig och fan va go hon är! haha.

Haha aja, vad gör jag uppe! imorgon börjar mitt lov, partajj!
Hörs :D <3

tror ni det fungerade?

 

Jag måste faktiskt säga att Nivea har gjort ett bra jobb! Det fungerade bra tycker jag. Kanske ska satsa? 2 ggr i veckan eller? :)

Men det var äckligt när man såg alla porer efter. haha ursäkta! ;) Nu ska jag snart nanna kudden. Puss på de!


jajaja

det här ska tydilgen vara en bra sida! skapa ett konto för tusan :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=225616


dagen idag

dag har vi gått på stan och fikat och lite sådant :) Jag handlade en fotfil, skrubbhandskar, necesär (?) ett lip balsm som heter typ "höst frukter" från h&m  och luktar mummaa! ngn som vill pussas? Nu sitter moa här i mitt knä och nästan sover. Men men :) hörs :)

morgon bilder

jag och moa sitter här och lyssnar musik och tog lite kort. vi vet att vi är snygga och kan inte hjälpa det!


nu ska vi familjen klä på oss och gå till stan :) puss

:)

eftersom att jag är en så himla possitiv brutta blir det inga negativa dissar utan jag tipsar enbart :) Och det är utifrån mina tankar och funderingar:)




1.
dethär är en självklar punkt för mig nu på hösten! Stickade tröjor! Asså vad vore hösten utan dom?
Ehh ah ;) osv.


2. Endlösa halsdukar! i love it! asså det ser så mysigt ut för dom blir så stora. och det är supeeer skönt!!


3.  Lila, lila och återigen Lila! Asså kom igen. vad skulle hösten vara utan lila? Jag har köpt lila converse, lila linnen, lila kofta, lila chinos fasiken till och med! Älska lila! ni har redan sett mina converse och koftan och lite skit så här behövs inga bilder. Men det är verkligen en grej jag tipsar om alltså!

Sedan en liten bonus såhär på slutet. Jag verkligen tipsar om mina leggins!

Typ silkes med en guldig dragkedja på sidorna! Inte speciellt sköna på mig pga av att jag ärvt min mammas fat ass! men jag tror att någon annan skulle kunna ha dom galant! Dom är ju as snygga men på mig känns de som jag skitit på mig när jag har dom. 199kr på åhlens. Ett kap! införskaffa er! duger till vardagen och fest :)

Nu ska mallan sova! hörs babes och babys!


ögonfransarna igen

nu e de färga ögonfransarna igen som gäller:) färgen jag använder är super bra! den heter Coloran :) är till både ögonfransar och ögonbryn men mina ögonbryn ska inte färgas svarta så behåller den på ögonfransarna :) har även målat mina tånaglar röda :) pratat med bellisen i telefon! Den där bella är faktiskt min vardag, Jag e blommorna och hon vattnet. Utan henne ruttnar jag! Jag var tidigare på bitterfitta humöret men nu känns allting bra igen! Ett ljus i tunneln! släng er i väggen ;)

en bra låt får ni också

Daniel powter - best of me

Inga flera inlägg idag tror jag :) men kanske något sådant där hiss/diss inom mode? :) vad tycker ni om det? Jag skiter i vad ni tycker och slänger in något sådant ialf :)

Nobody said it was easy



Jag är på konstigt humör. Ligger här i sängen och kollar tillbaka på min bilddagbok. Saknar tider enormt!






En frågestund!

jag berättar inte så mycket om mig själv och har tappat inspiration så nu tror jag att jag ska ha en frågestund! det är inte så många som läser min blogg så jag sätter dead line på frågor nästa söndag kanske :) När lovet är slut alltså! :) Så fråga fråga fråga! roligare blir det.

göra stan

vakna imorse först av moa som kom och sa Malin vakna, malin vakna osv osv. Sedan somnade jag om och vaknar av att mio står och slår på mig med typ en sked tror jag de va. Jag gick upp vid tio och kokade ägg. Sedan klädde jag på mig och moa och tog en rullväska, och en stor fotbolls bag som jag packat full och gick hem till lägenheten och lämnade de :) Moa och jag vart typ jagade av ankor och moa va lite grajnig men sånt e livet. Efter det så gick vi till stan och jag köpte nagelfilar :) Och utförde ett ärende från Emma att köpa en endlös halsduk åt henne. Sen fick moa rida på mina axlar en bra bit hem och jag vart skit trött och hon började grina. Vilken start på lovet. Inte sant? Nu ska jag nog kolla om det finns något att baka på, annars sova :)

Hur har erat lov startat?

nu har jag tänkt till

jag har just åstadkommit att tänkt till och kommit på att den här månaden har vart den värsta i hela mitt liv (?) Har inte kunnat skita ordentligt på en månad och vill bara hem till min säng. Hade jag trott på gud hade det vart mitt dagsgöra. hade ägnat varje minut åt att be honom att stambyte inte existerade. Helt och hållet missnöjd med min nuvarande situation :S Fan vad jag är bitter!

vad leder ett stambyte till?

Jo jag tänkte nu redovisa här för er vad ett stambyte kan orsaka.
Jag har vart med om onödigt mytcket konflikter med pappsen. Sömnlösa morgonar, Ingen lugn eller ro, kläderna har påbörjat en resa som mount everest, ingen ordning och reda. Det har till och med hunnit orsaka en skiljsmässa. Så förtusan. se till att aldrig hamna i ett stambyte!!



badhus :D

Nu e jag pigg och glad för morgonen började med badhus :D massa vågor och killar. nej ja skojja, inge hunkar där inte! Nu sitter vi i skolan och gär ingenting? jag ser ut som ett ruffstuffs och vill att de ska bli måndag sedan vill jag att du ska förstå. Nu gick det förbi en kille med värsta stig helmern. eh ah. Snart mat vilket är bra för snart sjunker mitt blodsocker och då kan någon få veva. :)

Nej men nu ska jag göra lite nytta! hörs babes!

ahanehe

HUR ska vi lösa detta nu då, de är så fel men ändå så otroligt rätt.

Dagens


Mina häftiga leggins, linne och en kofta ;)

Asså jag e så fruktaaaaaansvärt trött. Tro mig. så det är inte time för bloggande. time för duschen sen sängen fan nästan. Lov från och med imorgon. HALLELULJA!

HEJohåå :)


jag är en tuff brud!

Vill först visa gemenskapen mellan elever och lärare

Sedan gemenskapen mellan syskon

Riktigt sweet tycker jag!
Var tidigare på dåligt humör men efter flera timmars snack med lennyboy känns de lite bättre:) Han är en söting dendär ponken!

Jag e fan trött och ska sova nu :) hörs imorgon och då ska de vara en glader som vaknar, ingen bitterfitta!
Hööööörs :D <3

 

Juste, typ alla elever och lärare i skolan tror att jag är lillasyster till en tjej i 3an, Wierd :O

Sen en liten rolig historia. Bellas kompis hade en lillebror som var i samma rum som henne när hon bytte om. Hon hade string och hennes lillebror ba (jag tror de va sandra) han ba: Sandra! din rumpa äter upp dina trosor!

Hahahah avlider! syns


om du bara visste, hejdå!

Jag e trött och inte alls på humör som resten av veckan. Hejdå
Dagens


Haha de va inte meningen att hon skulle få mitt hår i ansiktet men det vart en gullig bild tycker jag xD

trött som ett as

Idag efter skolan fick jag gå och köpa nya vantar för dom försvann igår. eller den ena. Efter det så gick jag och fixade mina ögonbryn :)

Nöjd kanske rå. Funderar på en ansiktsbehandling på samma ställe. Dom är fruktansvärt duktiga där. Eller vad tycker ni? duger mina ögonbryn? :)

Dagens outfit


Ehm ah.

Sen en bild som e tagen igår xD lite lustigt fasiken!

Vem kommer på ngt sådant? vart ligger tanken? att när underkläderna åker av så är det himelsk! eller?
Något att vääääääärkligen fundera över!

sen har vi min unikt söta lillasyster som helt klart är vard att ta en plats här i bloggen. Hon har börjat gå lite lätt och börjat skratta mycket :) DET är något att fira gott folk!



Jag ska nog hänga mig nu! hörs!
Nej men ja är så otroligt trött. Pappa ringde nyss jag ba hej han be hej jag ba hejdå. Så trött e jag :O fast ja skulle ju såklart inte säga hejdå till pappsen.

Nä men baaaaaaaaajbaaaaj

stay beautiful

Jag har typ nackspärr och känner mig som en gammal dammippa som legat och skräpat i flera år (?) Ah jag är trött ialf. Trots att jag gick och la mig klockan kvart i 8 igår?! :O
det hänger underkläder i stan uppe i skyn. bild kommer sen ;) nu har jag inga bilder att bjuda på men jag lägger in efter skolan :) Pussenipuss!

Helgen

Helgen har vart oslagbar!! trevligt folk, mycket pussar och livet leker! teater restaurang osv. Är detta ett paradis eller? Nej där tog det roliga stopp. Kommer hem och får reda på att pappa och hans fru skilt sig. Vad ska jag säga mera än att det suger. helt värdelöst för att inte ljuga. Jag ska dra till skolan men eftersom att jag bloggat så dåligt måste jag ju engagera mig lite :)
Lite bilder från i helgen

Fredagens outfit

Den bästa av dom bästa!

Och snyggingen själver!


Hampen!<3

Låna? Eller?

Dagens

Ah solen skiner, eller? nej men fasiken. Blir man som ett fuckface på bilderna får man använda andra åtgärder. i detta fall solbrills!

Jag har as bråttom så hörs!


partaj

Kvällen igår va super!! en gång till, och igen! nä men seriöst. Matte e världens sötaste och jag vet att han läser min blogg så dethär inlägget är till mathias borentz! :D Puss pårej! haha. Ska snart möta upp min mammi och kolla på teater sen äta restaurang sen hoppas vi på att de blir fest igen eller? :D Pussohej! ja kan inte sitta vid bloggen på bästa helgen på länge så seee ya!

glöm inte bort att du e värdelös

Jag e fruktansvärt trött på tillvaron och allting. Idag i skolan så gjorde vi glass sen slappa jag i 5 minuter vid bussen med bella sen cykla jag hem i all hast och gjorde en potatis och pusjolök soppa. Den vart väldigt god! :)
Nu har jag 7000000 papper med prov som ja måste plugga på tills imorgon :S
Min kropp e slut och jag e slut. Sen får vissa människor mig att bara slänga en lavett i huvudet på dom.

Nu ska jag plugga. jag är en tråkig människa och skulle gärna dela med mig av min vardag men nu e de så att jag inte har någon. Hejohå!


JO juste, en ovanlig sak hände idag. Jag lämnade Moa på dagis imorse så var tvungen att kasta på mig kläder och smink sen bege mig av. Tjingeling

tjingeling

Dagens´



Och dagens köp


Jag längtar tills på fredag och sen har ja inge mer o skriva. Livet suger för skolan pressar på med läxor som om man inte har annat att göra liksom :O

Så nu ska ja dushca sen plugga. More update tomorrow! bajs


sovtajm

Nu har ja duschat, borstat nötterna som mamma alltid säger, smörjt in mig och druckit ett glas vatten. Nu ska ja sova och ta en ny dag imorgon :) pussen

johoru

Jaha, alla våra lärare har mens men vi överlever! 75% av klassen fick ig varning för att dom inte läst sin bok. öh ah. Fast jag va ju en av dom som läst och vart duktig :D
Hur som haver, I helgen ska jag till min älskling. Sen träffa min mammi och kolla på hairspray på china teatern. Mys pys me mamsen och hennes man och hans mamma och bror och pappa och vise värsa. Nu ska ni få dagens outfit sedan ska ja plugga :)







Du va söt. MEN...
jag faller för charm, och dedär e inte charmigt!




Plugg time

trött

Idag är en sån där dag när man känner sig bakis. Fast jag inte druckit på flera månader. ganska svårt att vara bakis då!?
Idag i skolan så bakade vi marränger ialf. Intressant men jobbigt. Jag e så jävla trött så ja har inga bilder att bjuda på och jag ska nog ta ngt att äta eftersom att maten smakade ap hjärna.
Hörs

..

Men nu såg jag ju att det bara var repris. Inte ngt att se så de blir inga bönder nu.


godmorgon, godmorgon!

pappa väckte mig typ vid 6 eller vafan de va och bad mig gå in i deras säng så ja kunde stänga dörren och sove längre. Så jag fick sova till nio sen väckte han mig igen ;)
Sverige sög igår och man skäms för att vara svensk! Hur som helst. Idag ska ja och pappa kolla på lägenhet sen vette fasiken!
Har inget alls bra att skriva. så jag hör av mig senare! pussen

hurtbulle

idag har jag vart en riktig hurtbulle! letat punsch i flera timmar fasen, och nu e ja trött så hejdå :) natti !

dammsugare

Ja mina dammsugare vart usper goda men ser ut som att man ätit dom och spottat upp dom igen. Pappa hjälpte även till och jämfört med han så va mina otroligt vackra ;) Jag får komma på hur jag ska göra för att få dom finare nästa gång. låta smeten svalna mera, göra dom mindre och lägga typ papper mellan där man ska doppa så de  blir rakt och typ hälla på chokladen eller ngt. Får se när nästa gång blir till att börja med ;)

det är inte ens värt att visa bild. men nästa gång ska jag använda färgat marsipan också (A) :)

trött

Har cyklat i hela nyköping för att köra punsch men såklart finns de inte så de slutar med att jag går till ett bageri och löpa lite av dom. Inte punsch dock för de skulle ju tydligen gå lika bra med arrak. Jag har alltså cyklat runt och letat efter fel sak i fleeeeera timmat xD OSKÖNT! Sen ringer jesper mig mitt i allt och frågar hur lång tid de tar och tvätta och massa tvätt råd. Ser jag ut som en hemma fru eller?!
Hur som helst. Mina dammsugare väntas på o bli klara. den ska stelna i kylen nu i en timme sen lindas in i marsipan och doppas i choklad! :) mwa!

oaa

Idag vakna jag vid typ kvart över 7 av barn och barn. Sen gick jag och la mig igen och vakna vid 9. Pluggade lite sen nu sitter jag här. Funtar på att gå och handla ingredienser till mina dammsugare och sätta igång :)
Annars leker livet och jag e på bra humör!
Ni får update sen när jag har bakat och visevärsa!

feed back

jag har kommit på att jag e klok! nej men jag har faktiskt kommit fram till hur kul jag tycker det är att lära om saker som man inte visste som man sedan kan komma hem och berätta och få känna sig lite smart! Vem vet tex att wasabi nöt innehåller en tillsats som är farlig för barns hälso risk och folk med ledsjukdomar?! Ah det visste ni inte ;) Eller att jag är så sugen på att lära mig saker att jag ska ägna min helg till att baka en utmanande grej som punsch rullar? Jag e fasen duktig! ska även göra en potatis och purjolök soppa någon gång hemma! Åh jag e glad att jag fått bra förståelse redan för saker. Idag fick jag även prata med min köks chef som haft oss hela vecka. han skulle prata med oss och berätta tankar och saker. såhär löd hans förklaring om mig: Du är en glad och possitiv tjej! Du förstår och man märker att du läst på innan du kommer hit för du vet mycket och frågar mycket. Fortsätter du såhär kommer det att gå mera än bra för dig i framtiden de e jag säker på!

Blir man inte lite glad och får en ego kick av sådana ord? :D
Jag har ialf levt på dom hela dagen! :)
längtar tills jul för att få baka allt julgotta! inte för att äta. mera för att få baka och att andra ska uppskatta det jag gör. Fan va sjukt. Jag gillar skolan!

Ey inga-britt. Varför gjorde du slut med honom?!

Jag gillar min Bella och saknar henne under helger! hoppas du har det bra i våååååås :)

Natti!


black

Färga just ögonfransarna och dom e svarta svarta nu :) perfekt! slipper mascara på helger så ialf :) och knr mig inte som rena rama grinshen bara för att jag inte bär smink ;) och de e ju great :) hur som helst. sitter och kollar idol och väntar på att erik ska sjunga :D han e ju bara för bra! Sedan är kvällen fulländad och jag ska sova (A) Så sov så gott folket!! :) <3


i don´t know

sockerkakan är född och mår bra! allt gick bra och nu ska jag hoppa in i duschen sedan färga ögonfransarna och sen looka idol :) Se ya!

 

En gullig låt för tillfället :)

http://www.youtube.com/watch?v=EOK8nQLLXvg&feature=related


sockerkaka och idol

Idag ska ja kasta ihop en liten sockekaka som jag ska använada imorrn när jag gör mina punsch rullar :D
Idag så gjorde vi ärtsoppa, potatis och purjolöksoppa, svampsoppa :)
nästa vecka ska vi göra desserter så de blir ruuuligt!
Idol ikväll era einsteins :D KUUUL!!
Nu ska jag plugga och vara en liten no lifer!


no life som sagt

Här är ragnar :)

mwa

http://www.youtube.com/watch?v=ZnwAeWttDSQ&feature=related

varm choklad

gjorde nyss en jätte god varm choklad.
Ska försöka få till den ännu bättre nästa gång så kan jag skriva hur jag gör :)
Men den bestod ialf av lite bubblig grädde, lite mjölk, kakao, socker och vanilj socker :)
Eftersom att jag är så kreativ så ska jag även försöka göra punchrullar/dammsugare i helgen :) Får se hur de går!

...


Dagens, matdax  :)

mjae


hehehihihohohöhöhaha

.....

inga förväntningar, för det blir ändå aldrig som man har tänkt dig

Jag är fan cool!

Jag hittade ett par brillor ute och såg att det stod ray-ban i dom. Sökte i ett forum hur man ser skillnad och det var en som frågat om, exakt den typen och alla kommenterade och allt som dom skrev om var IDENTISKT med "mina" brillz! Jag har alltså hittat ett par äkta jävla ray-ban brillor GRATIS! dom kostar ju muche money annars :D
Så som han länkat ser dom exakt ut och allt dom skriver om under är det på mina
https://www.flashback.info/showthread.php?t=618473

dagen

det har vart en bra dag faktiskt :) känns bra med lite uppgång





Generös med bilder idag!

Ni kan få en bra låt med om ni vill:)
http://www.youtube.com/watch?v=8k2RdYza8OQ&feature=related

Pussen habibisar


skolan yeah

sovmorgon utan att jag hade en aning. men då hinner jag ju slänga in ett inlägg :)





Ciao!


läkarbesök

Idag i skolan gjorde vi olika såser. intressant. Efter skolan så åkte jag till lasarettet där emma mio och moa va på läkarbesök. Jag och moa väntade i lekrummet.



ehh ah,sen åkte vi lite rushkana osv. skoj.
Såhär såg jag ut idag också

Och mio min lilla bebis älskling



Jag har faktiskt lite ont i huvudet. Ska försöka hoppa in i en dusch och sedan lägga mig :) puss

....

vad ska man säga, en låt säger mera än tusen ord
http://www.youtube.com/watch?v=kw-UQXd2jqE&feature=related

Saknar dig Anton Lilja<3

Minns alla stunder med dig. Första snön, "slingor" i håret, cross åk o.s.v. Men jag tänker alltid minnas dig och det svär jag på! tänker bära med mig fotot på dig som står i mitt rum tills sista andetaget. Men det e tammefasen obeskrivligt hur många som saknar dig.


hemsk dag

Ja det har de faktiskt vart. Saknar mamma så oerhört mycket faktiskt. Tur att jag träffar henne om två veckor ialf. Jaja, ny dag imorgon. Skola och sen vet jag inte. Var ialf hemma hos min lilla Bella idag. tack för att du finns och det var ialf bra. Det bästa på hela dagen.


Dagens.

Jag ska ialf praoa på en förskola. Laga mat alltså. Låter vell otroligt kul?! nej.

Jaja. I skolan idag hade vi kök och jobbade med fonder. ljus Kalvbens fond och mörk klavbens fond. Spännande. imorgon är det skyer och såser osv. Nästa vecka har vi desserter. DET ska bli kul dock. På torsdag har vi soppor och såser. asså fasiken så spännande! ni är avensjuka va?!

Nu ska jag försöka luft torka mitt hår sen sova. MMM!


ge och ta

Sitter på näringslära. Är på dåligt humör. Är en fet soffpotatis och ska åka hem till Bella idag. Kollar nog idol där.

Hejdå

...

Var just ute med Moa och Mio och gungade och lekte i lekparken. Det gick bra :) Sen kom pappa och vi fick en varsin jäätte klubba från ålandsbåten.

När jag kom in så hamnade jag framför tv:n och repris på lilla melodifestivalen

Kolla gullungen! han var super duktig!
http://www.youtube.com/watch?v=Wy7zTW9BA3g

:)
Funtar på och dricka vanilj te nu men de får nog vänta :)


08.39!

jag kom upp vid 8 av att moa står breve sängen och säger Malin, malin, malin lite försiktigt ett bra tag. men d e va ju mysigt att vakna så ialf :)
Idag ska vi tvätta och pappa kommer hem från jobb i Finland. Sen ska vi vell ta de lilla lugna och så :) nästa vecka slutar jag sent varje dag :( typ 3-4 varje dag.

Aja, nu ska jag typ äta frukort. Funtar på varm nyponsoppa med mandel blablabla och glass :) mmmm!! Eller en stor kopp vaniljte, eller chai. Hmm...

a


johoaja

Idag har vädret vart bajs men vi håller humöret uppe! Mio är ovanligt glad nu på kvällen och jag har krypit med henne runt köksbordet en bra stund. Dock vet jag inte hur min kropp mår. Börja rinna blod ur neeeesan på mig både idag och igår helt utan anledning. Läskigt. Ikväll är det ialf lördagsmys :) Hallelulja!
Har inte så mycke att säga mera än att jag hade tråkigt igår kväll och roade mig med kameran


Lördag och uppe med tuppen

Klockan är tio över nio och jag har vart uppe sen 8. Vi ska till Barnens kompisar och Emmas kompis. Men blogar mera när ja kommer hem

freeeeeeedag:)

Idag har jag vaart helt slut hela dagen. Efter skolan gick jag med emma och barnen till mormor anna och moster therese och kusin Ellen :)
mio och emma åkte till sjukhuset så jag och moa har haft lite selftime :) nu sitter vi här efteer en cykeltur från moster i cykelkorgen för moas del. vi köpte vindruvor och sånt och ligger här nu och myser :)
såhär såg jag ut idag


Mio hjärtat!


Twinnie :)


Hjärtat Moa

Så jävla söt!


haha folk sa npgot hela tiden på stan ;)

så såg min dag ut. Nu ska jag sitta här me moa som snart sover i mittknä och vänta Idol :)

Pussen!


ögonfransar

ja kanske inte så mycke skillnad, men va ju inte så jävla high på de heller. får fösöka ngn mera gång :)
 
före


Efter


Liiiiiiite skillnad ialf? :D

 

Kollar på inlåst nu. Hemskt program. att det faktiskt kan gå så illa för folk. Aja, sova snart. PÖSS


slut shoppat.

Nu har jag gått över gränsen. eller över mina tillgångar ialf!! gjort av med hela min lön på typ 5 dagar. Min lön va på 2444 kr. INTE OKEJ! så nu har pappa tagit mitt kort och det känns, inte så bra.Att jag till och med måste be min pappa ta mitt kort för jag inte kan låta bli att shoppa. Idag handlade jag ialf

Överst någon grej som gör att ögonfransarna blir långa, ingen färg på. som mascara men utan färg. och med näring! det blir nog jätte bra :)
Sen ett vanligt puder
Sen mascara som jag hoppas är skit bra
Sen ögonfrans färg. räcker till tio färgningar och färgen håller 1-2 månader. Ska se om skiten fungerar :)

Moisen har tatt hål i öronen idag :)

Så sött!


Enkelt men ah, helt ok!


Bästaste människan!<3



Dagens påhitt och månadens måste.

Puss, duscha nu sen färga ögonfransarna sen kolla in idol! ;) YEEEEAH!

ea

har eget arbete hela dagen. det rullar på må jag säga! sitter här och ska översätta mitt personliga brev som jag skrivit nu på morgonen.
Pressar även en super skön låt
http://www.youtube.com/watch?v=XFhTxaFGaYw

Jag hatar fasen engelska. de gör jag fan. Det går bajs hela tiden. men kämpa på nu mörlin!
2 dagar kvar på coviq prisplanen. kunde ju inte komma lägligare. utgifter överallt och hela tiden när ma heter malin. Aja, nu ska jag plugga vidare. tänkte bara dela med mig av den jätte jätte braiga låten :)
PUSSEEEEN.

Idag ska jag köpa tom och jerry kexs till moa eftersom att hon ska ta hål i öronen idag ;) vabara tvungen att tillägga det eftersom att jag är så snäll!


RSS 2.0