Hejyo!

Hejbajsisar! Jag har fått en heldel klagomål av folk på min uppdatering här på bloggen. Sitter för tillfället och pratar med en nu glad Lennart men som tidigare var än sur än. Jag hittade en massa bilder på min mobil som jag kan delamed mig av om ni vill.

 













Varsegod allesammans med lite bilder på dom senaste typ tre veckorna! hehehoho jag är inte lämpad till att ha blogg. Men har blivit riktigt peppad till att blogga när det vart gnäll och tjat under de senaste veckorna då jag inte bloggat och då är det ju klart man ställer upp! Har på senare tid hunnit skaffat ett ställe att bo på den 1maj och frammåt förhoppninsvis hela skolgången ut. Jag har Haft servering i skolan och jag har även åstadkommit väldigt fina bilder både med min lillasyster och mitt troll. Inte illa pinkat måste ja säga! Det betyder alltså att jag inte åstadkommit så pass mycket som en människa borde på tre veckor. Jag har inget liv. det är sanningens ögonblick.
Nej men jag hart jobbat varje helg och bara för att få skryta har jag pungat ihop 2700kr! Check!

Duktig tonåring måste jag nog kalla mig själv. Även fast jag inte tränat på hela förra veckan...
Jag behöver min skönhetssömn nu och bör gå! Puss :)



DATA!

Min dator är tillbaka! :D Jag och Bella åt just en doggybag som vi tog med från skolan :) en skagen macka och sen en choklad bavarois. Har vart i a´la carte köket hela veckan och jag har hållt hus i desserten. Fett med skojjjjjj! Senare ikväll kankse vi ska på fest. eller troligtvis om bella passar i mina bysser annars får hon låna min abnormt stora pappas bysser. Jag tror dock inte att det finns några bilder som är värda att visa så jag skippar det och får börja tänka på blogg bilder en annan dag. Kan inte ladda hem msn på min dator och det gör mig något extremt frustrerad. Hmm.. nu ska jag göra ngt annat vettigt. tex pilla mig i naveln och klia bellan mellan tårna. Har ett nytt smeknamn också. från och med nu kallas jag Mallan!

i-landsproblem

Min data fick virus och nu har den bangat på att samarbeta. Uppdaterar såfort den börjar ge med sig!

RSS 2.0